Aplikace Newpipe nepřežije půlnoc (0:00)

Aplikace Newpipe nepřežije půlnoc (0:00)
« kdy: 10. 07. 2023, 17:14:31 »
Měl jsem asu hodinu  spušteny newpipe na androudu , hrál.mi na pozadí.

Jenže přesně o půlnoci hraní přestalo a po 3minjsem(0:03) se podival na mobil a notifikace s broukem:
Otevřu a poleje mě Guru mediation v čase 0:00.

Co to sakra je? Někde soudruzi udělali chybu při výpočtu času třeba ? (Chyba asserce monitoniho času  hrabní třeba)
« Poslední změna: 10. 07. 2023, 18:03:42 od Petr Krčmář »

Bugsa

• 130
    • Zobrazit profil
Re:Aplikace Newpipe nepřežije půlnoc (0:00)
« Odpověď #1 kdy: 12. 07. 2023, 12:09:56 »
A co my s tím?

Co to sakra je? Někde soudruzi udělali chybu při výpočtu času třeba ? (Chyba asserce monitoniho času  hrabní třeba)

Najdi si to sám, případně jim to reportni: https://github.com/TeamNewPipe/NewPipe

« Odpověď #2 kdy: 12. 07. 2023, 16:02:35 »
Ta aplikace je taková divná dost náladová a zabugovaná. Mám pocit, že nemá ráda přechod z Wi-Fi na data/opačně, a není schopna pokračovat v přehrávání třeba z minulého dne. Vyhnije to na network error a konec.

Často ji musím zabít a pustit přehrávání znovu. Ale pořád lepší než officiální applikace...

« Odpověď #3 kdy: 13. 07. 2023, 13:23:45 »
Tak používej Youtube Vanced, s tím žádné problémy nemám.. :-)

« Odpověď #4 kdy: 14. 07. 2023, 10:44:12 »
Ano, souhlasím posledními dvěma. Různé pády a bugy tam potkávám , ale ne na takové frekvenci, aby  mi ji to znemožnilo&znechutilo používat. Hodně mi vadí takový UI šlendrián, že často se mi stane že si vesele sjíždím lajnou vidí co mám ve frontě a nedopatřením  si otevřu video, které mi nenávratně frontu smaže a přehrává se jen to. (a nastavení- fronta- varovat před přepisem fronty nemá absolutně žádný vliv). Nebo jsme nepochopil systém Na pozadí & Na hlavní, Hlavní přehrávač. Prostě se mi to stane, když to vůbec nečekám

Samozřejmě jsem před 3 lety hledal vhodnou "appku na youtube", tak mě oslovil NewPipe, a samosebou si nepamatuji, které další jsem zkoušel a zda jsem je instaloval. U newpipe jsem zůstal, jelikož i přes ty pády je to fakt geniální appka, která je navržená přesně jak já jsem čekal

Každopádně teď je jiná situace, poslední 2 týdny mi neskutečně pomalu se načítají videa (stahování je jiná kategorie, z té aplikace to bylo pomalé vždy ačkoli přes savefrom to jsou megabajty/s, ačkoli se to tahá stejně z googlevideo.com) 720p je nedosažitelná meta, všímám si, taky dalšího nešvaru, že větší množství videí nelze ihned přehrát (ačkoli stáhnout ano), ovšem pořád je jich tak 2%.

Tak holt asi se musím poohlídnout po jiných.