Ano, souhlasím posledními dvěma. Různé pády a bugy tam potkávám , ale ne na takové frekvenci, aby mi ji to znemožnilo&znechutilo používat. Hodně mi vadí takový UI šlendrián, že často se mi stane že si vesele sjíždím lajnou vidí co mám ve frontě a nedopatřením si otevřu video, které mi nenávratně frontu smaže a přehrává se jen to. (a nastavení- fronta- varovat před přepisem fronty nemá absolutně žádný vliv). Nebo jsme nepochopil systém Na pozadí & Na hlavní, Hlavní přehrávač. Prostě se mi to stane, když to vůbec nečekám
Samozřejmě jsem před 3 lety hledal vhodnou "appku na youtube", tak mě oslovil NewPipe, a samosebou si nepamatuji, které další jsem zkoušel a zda jsem je instaloval. U newpipe jsem zůstal, jelikož i přes ty pády je to fakt geniální appka, která je navržená přesně jak já jsem čekal
Každopádně teď je jiná situace, poslední 2 týdny mi neskutečně pomalu se načítají videa (stahování je jiná kategorie, z té aplikace to bylo pomalé vždy ačkoli přes savefrom to jsou megabajty/s, ačkoli se to tahá stejně z googlevideo.com) 720p je nedosažitelná meta, všímám si, taky dalšího nešvaru, že větší množství videí nelze ihned přehrát (ačkoli stáhnout ano), ovšem pořád je jich tak 2%.
Tak holt asi se musím poohlídnout po jiných.