Nechápu na jednu věc na mem smartphonu s androidem 11, Otevřel jsem si vzdálený pdf dokument z NAS normálně z aplikace Soubory, tudíž v hlavní nabíce Soubory jsem dal cifs documents provider- server - umistění - klikl na soubor.
Budiž se otevřela aplikace "com.gsnathan.pdfviwer aka "Pdfviewer plus" s dokujementem . Ikonka síťového trafficu na
tick ukázala nízké kilobyty.
Za mě dobrý!!!O několik hodin později jsem se na dokument chtěl podívat, vyvolal sem aplikaci, ihned se ukázalo záhlaví programu
,který kurva neumí fullscreen takže v landscape modu je už tak super-širokoúhlý displej ještě nudlovitější kvůli horní liště s názvem souboru a dolní liště s tlačítky Otevřít Sdílet Kopírovat Tisknout, které hádám použije člověk 0.000001 krát na jedno otevření dokumentu, tudíž jsem z toho nabyl dojem, že aplikace nebyla sestřelena androidím postrachem androidu zvaným zabiják aplikací. Myslím, že ho lineageos ani nemá. jen málokdy se i stalo že by aplikace zmizela(ale má to víc stupňů, někdy zůstane v gaelerii aktivit a někdy ne, hádám v první případě crashne, v druhém ji něco zavře a zabiják androida o to ví)
Z jakého důvodu se o bleskovém zobrazení aplikace zobrazil notifikační toust (zakulacený obdéleníček v dolní části displeje) s textem něco jako File inaccessible?

a bílou plochou místo dokumentu
Z způsobu animace bylo vidět, že se aplikace pdf restorla (animace zvětšení ze středu obrazovky) místo otevřela nově (zárověň vyjíždí jakoby zespoda)
Wifi jsem měl samozřejmě pak vypnuté, očekával jsem, že soubor soubor logiky musel být v paměťovém prostoru aplikace načten.