VoIP operátor pro připojení ústředny

VoIP operátor pro připojení ústředny
« kdy: 29. 12. 2022, 13:45:30 »
Dobrý deň.
Prosím o radu:
Pre zákazníka potrebujem vyriešiť VoIP ústredňu s českým a maďarským číslom.

Hľadám českého VoIP operátora, ktorý poskytne české číslo, cez ktoré viem prijímať v jednom čase viac hovorov. Odchádzajúce hovory budú prevažne na české mobilné čísla. Operátor, by mal byť spoľahlivý s pomerom cena/výkon.
Vyššie spomenuté potrebujem aj s maďarskym operátorom a maďarským číslom.
Prípadne mi môžete odporúčiť operátora, ktorý vie zabezpečiť české aj maďarské číslo v jednej službe.

Poznámka: Ústredňa YeastarS20 alebo YeastarS50. Ústredňa bude fyzicky umiestnená na Slovensku. Pripájanie sa ku VoIP operátorovi cez internet pomocou SIP mena a hesla.

Ďakujem.
« Poslední změna: 29. 12. 2022, 14:23:49 od Petr Krčmář »

Don.J

Re:VoIP operátor
« Odpověď #1 kdy: 29. 12. 2022, 14:26:17 »
To maďarsko (HU) je pro většinu operátorů problematické, abys mohl mít HU číslo, musíš mít subjekt v HU.
Jediný o kom vím, že to dokáže i bez subjektu v HU je Odorik.

Určitě ti zajistí CZ i HU VoIP trunk přes SIP. Přijem více hovorů "na jedno číslo" ti si myslím bez problémů nastaví taky.

Re:VoIP operátor pro připojení ústředny
« Odpověď #2 kdy: 29. 12. 2022, 16:26:49 »
Odpověď je Daktela 🙂
www.daktela.com

Don.J

« Odpověď #3 kdy: 29. 12. 2022, 21:37:40 »
Odpověď je Daktela 🙂
www.daktela.com
Daktela právě ne, resp. minulý rok to neuměla, potřebovala v HU subjekt na který bude tel. číslo napsané, jestli už to vyřešili nevím, ale když jsem to potřeboval já tak to bez vlastní firmy v HU neuměli.

« Odpověď #4 kdy: 02. 01. 2023, 14:19:52 »
Pozdravujem.
Ďakujem za odpovede.
Ako správne poznamenal "Don.J" v spoločnosti Odorik ponúkajú aj maďarské číslo a to bez nutnosti vlastnej firmy v HU. Avšak štandardne iba dva aktívne hovory. Navýšiť počet aktívnych hovorov vraj nie je problém, po reakcii pána na infolinke. Čo ma však prekvapilo a správne som pochopil, tak hovory uskutočnené na maďarské čísla sú s maďarským ID, ale poplatok za hovor je učtovaný ako hovor z Čiech.
Písal som ešte do slovenskej spoločnosti Vnet. Vraj vedia poskytnúť aj maďarské číslo. Na bližšie info ešte čakám.