Pomalé načítání Seznam.cz a dalších

Pomalé načítání Seznam.cz a dalších
« kdy: 24. 08. 2025, 14:20:10 »
Taky vám jde neskutečně načítání stránek seznam.cz, bazar,zbozí?  Je to nepoužitelné . Načítání homepage  je 5-11 sekund, když se to načte konečně. Javascriptové haraburdí se načítá okamžitě i to nechtěné a nesouvisející(ale nutné aby vůbec šla tak triviální věc jako odeslání formuláře)
Na to, že stránky náhodně přesměrovávají na podivné subdomény, bez cookies se zacyklují a něco tam vyhledat (protože 
 tam aní nefunguje modifikace hledanáho stringu v url a celé se to urve na nějaké nastavení souhlasu) je o nervy jsem si už zvykl

nenaložily webmástři do hlaviček moc baggáže a teď webserver je těžkej na předek?
« Poslední změna: 24. 08. 2025, 14:25:38 od Ħαℓ₸℮ℵ ␏⫢ ⦚ »

Re:Pomalé načítání Seznam.cz a dalších
« Odpověď #1 kdy: 24. 08. 2025, 20:21:06 »
Teď jsem tam proklikal pár stránek a nepřišlo mi to horší než obvykle. Je možné, že změny nasazují selektivně nejdřív pro některé uživatele / ISP, nebo je to nějaká chyba na síti u nich nebo u tebe. Těžko říct, internet se chová čím dál méně deterministicky resp. ta komplexita a počet prvků narostly tolik, že odhalit problém je často neúměrně mnoho práce a jeden správce z jednoho místa to ani nemá šanci vyřešit.