proč se starší bojí mladších?

proč se starší bojí mladších?
« kdy: 28. 05. 2021, 22:59:02 »
Moc nechápu, jak se někdo v IT bojí toho, že ho někdo mladší nahradí, a už vůbec ne, když se baví o dvacetiletých??? Jako já nevím, čím stárnu, tím víc mi přijde, že bych se ve dvaceti letech nenajal ani za půlku co jsem makal, proč?

Zejména kvůli zkušenostem, stav že se management choval jak se choval a já všechno strašně prožíval, vztekal se, jednou se urážel, po druhé na vše kašlal. Když si vezmu svoji přidanou hodnotu ve čtyřiceti, tak si myslím, že tam je cítit, že jsem profesionál, že když se management nebo kolega chová jak kokot, tak já to přejdu, ignoruji a nic si z toho nedělám a jedu si svoje. Mám stabilní předvídatelné výsledky, neurážím se, nezačnu na vše kašlat, prostě pracuji jak švýcarské hodinky, ve dvaceti mi to takhle nešlo.

Proto nechápu, jak se někdo může bát dvacetiletých, že ho nahradí? Tím nechci říct, že junioři nemají žádnou cenu, mají své výhody, jen si nemyslím, že těch třeba 15 let zkušeností když se člověk snaží na sobě makat je o ničem.

Re:proč se starší bojí mladších?
« Odpověď #1 kdy: 28. 05. 2021, 23:06:53 »
Poznáš až ti bude 40+ a přestaneš stíhat mít přehled v té spoustě neustále nových super cool mega technologiích.