Programování v PHP online

Lukáš Rousek

Programování v PHP online
« kdy: 23. 05. 2011, 07:24:56 »
Dobrý den na svém blogu http://novinky.enachod.cz  jsem psal o možnosti programování online v php. Tento projekt se jeví jako velice povedená aplikace pro programování v php např. na cestách.

Nechci zde propagovat svůj blog, ale chci se vás zde zeptat zda nemáte někdo s touto aplikací PHPanywhere zkušenosti a jak jste s ní spokojeni.

Lukáš

tomas

Re: Programování v PHP online
« Odpověď #1 kdy: 23. 05. 2011, 10:19:28 »
no ja jsem si to vzdycky psal v emacsu v konzoli, kde jsem byl vzdalene pripojenej pres ssh na webserver,
ale tak nejak to je spis nouzovka dycky nez opravdu top pohodli (ale pro php bastleni to dycky staci :))

VM

« Odpověď #2 kdy: 23. 05. 2011, 11:51:38 »
Mě stačí SSHFS plus standardní editor (vim není optimální, protože používá swapovací soubor, ale většinou i tak funguje dobře). Nevím k čemu by mi zmíněná aplikace byla.

enachod

« Odpověď #3 kdy: 24. 05. 2011, 07:59:50 »
A nějakou jinou online aplikaci neznáte ?

Radovan

« Odpověď #4 kdy: 24. 05. 2011, 16:05:32 »
Myslíš něco takového? http://ideone.com/
Nejrůznějších jazyků je tam hromada, včetně PHP.

Kit

« Odpověď #5 kdy: 24. 05. 2011, 20:36:23 »
Mě stačí SSHFS plus standardní editor (vim není optimální, protože používá swapovací soubor, ale většinou i tak funguje dobře). Nevím k čemu by mi zmíněná aplikace byla.
Používám ke své spokojenosti. Malým problémem ovšem je, pokud zapomenu na některém počítači otevřený VIM, přijedu domů a chci pokračovat v editaci. Doma zjistím že je ten soubor již otevřený a nechce se nechat otevřít podruhé. Ovšem vyřešit se to dá, jen je to to trošku nepohodlné.

Lukáš

« Odpověď #6 kdy: 25. 05. 2011, 08:52:00 »
Koukal jsem na ten IDEON a musím uznat že jde o zdařilou online aplikaci dík Lukáš

Mirek

« Odpověď #7 kdy: 31. 05. 2011, 15:14:13 »
Velmi nebezpečné, svěřit hesla k ftp a databázi nějakému serveru v americe, to může udělat jen nějaký blázen, kterému nezáleží na bezpečnosti jeho webu.