Nepostrehol som aky priestor je potrebne kvalitne nazvucit... z mojej skusenosti.. Chcel som pocuvatelne aktivne stolove repro k PC polozene na stole vedla monitora. Kedze som tam mal malo miesta, musel som vybrat nieco male. V muzikeru som pocuval asi 2-3 typy studiovych monitorov, no aj tie najmejsie boli siroke + vacsinou mali kazdy samostane napajanie, aj ovladanie hlasitosti - chcel som ich ovladat centralne, 1 potenciometrom.
Objavil som I-Loud Micro, stali celkom dost (290EUR) posobia ako male plastove sumitka, ale zvuk je na ich male rozmery nepochopitelne dobry. Na nazvucenie miestnosti (20m2) uz pocut "plastovy" zvuk, ale blizky posluch (za PC) som velmi spokojny (maju aj oznacenie NearField monitory). V obyvacke su ok este k TV Dlho som fungoval na sluchadlach PortaPro, tie repro hraju pocutelne lepsie. Nasiel som len zopar pesniciek, kde nedokazali zahrat najspodnejsi bas (od 50Hz) a bluetooth je na nich nepouzitelne, pocut "datovy bzukot".
Tie male plastove bednicky kvalitou a vyrovnanostou zvuku (nie vykonom) prekonali moje doterazjsie pokusy o stavbu tranzistorovych zosilnovacov a ladenia vyhybiek, bassreflexov...
Odporucam ist do riesenia "C" aktivne repro s DSP a idealne aj aktivnou vyhybkou (bi-amp).