Nejaky turris na test?

kkt1

• 796
    • Zobrazit profil
Nejaky turris na test?
« kdy: 03. 12. 2018, 10:46:16 »
Zdravim, neposkytl by nekdo nejaky turris na remote test? Staci IP.

Re:Nejaky turris na test?
« Odpověď #1 kdy: 03. 12. 2018, 10:48:15 »
Já si myslím, že lidi z CZ.NIC budou k něčemu takovému ochotní. V síťové laboratoři jich určitě mají hromadu, kontaktoval bych přímo zdroj.

Madafa

« Odpověď #2 kdy: 03. 12. 2018, 13:40:24 »
Já si myslím, že lidi z CZ.NIC budou k něčemu takovému ochotní. V síťové laboratoři jich určitě mají hromadu, kontaktoval bych přímo zdroj.

A Petr Krčmář pokračuje se svou NIC agitkou ;D

« Odpověď #3 kdy: 03. 12. 2018, 13:53:48 »
Já žádnou agitku nedělám, nejsem s CZ.NIC nijak spojený. Jen mi obecně přijde, že lidi mají tendenci řešit na fórech věci, které se mají řešit u zdroje. Když si chci vyzkoušet nějaký výrobek, jdu za prodejcem nebo výrobcem.

asd

« Odpověď #4 kdy: 03. 12. 2018, 13:58:35 »
Pan Krcmar o com tu rozpravate? Exkluzivne novinky s CZ.NIC pravidelne oslavne clanky o CZ.NIC.
Prednasky a prezentacie zadarminko pre root.cz lebo ved partner ale vy nie ste nijak spojeny.
Spolocne mimo pracovne posedenia s clenmi cz.nic ale vy nie ste spojeny....

« Odpověď #5 kdy: 03. 12. 2018, 14:05:01 »
Novinky z CZ.NIC dostáváme, protože jsme jedni z mála, které to zajímá. Oni jsou především linuxáci a technici, stejně jako my. Proto jsme s nimi v kontaktu. Totéž platí třeba o konferencích, kde se prostě logicky potkáváme, protože patříme do jedné skupiny lidí. Totéž platí ale i o dalších lidech, třeba ze sdružení Cesnet nebo třeba síťařů z různých firem.

CZ.NIC nám neplatí za vydávání článku o nich, ani finančně ani jinak. Nemáme slevu na domény, nemáme v redakci zadarmo hromady Omnií ani nic podobného. Je to důležitá česká organizace, proto o ní píšeme.

Lol Phirae

« Odpověď #6 kdy: 03. 12. 2018, 14:05:09 »
<OT blábol>

Vylejvej si svou patalogickou nenávist pod některým z nedávných článků týkajících se aktivit CZ.NIC, ne pod konkrétním dotazem, který s tím nemá nic společného.

A vůbec nejlíp - choď čítať slovenskú tlač...

asd

« Odpověď #7 kdy: 03. 12. 2018, 14:06:02 »
Lol to je moja reakcia na to co napisal pan Krcmar. To ze ty s tym mas problem nie je moj problem. Hod sa o stenu bude ti lepsie.

Madafa

« Odpověď #8 kdy: 03. 12. 2018, 14:18:29 »
Slovácí vítejte, NICáci táhněte  ;D

.

« Odpověď #9 kdy: 03. 12. 2018, 14:40:41 »
Slovácí vítejte, NICáci táhněte  ;D
Koukám, že filozofie "nenávist nade vše" a "nevadí, že je špatně, hlavně aby sousedovi bylo ještě hůř" se už tady docela zabydlela.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #10 kdy: 03. 12. 2018, 15:03:55 »
Novinky z CZ.NIC dostáváme, protože jsme jedni z mála, které to zajímá. Oni jsou především linuxáci a technici, stejně jako my. Proto jsme s nimi v kontaktu. Totéž platí třeba o konferencích, kde se prostě logicky potkáváme, protože patříme do jedné skupiny lidí. Totéž platí ale i o dalších lidech, třeba ze sdružení Cesnet nebo třeba síťařů z různých firem.

CZ.NIC nám neplatí za vydávání článku o nich, ani finančně ani jinak. Nemáme slevu na domény, nemáme v redakci zadarmo hromady Omnií ani nic podobného. Je to důležitá česká organizace, proto o ní píšeme.
+1

Líbí se mi, když někdo dokáže naprosto věcně a jasně odpovědět na nějaký odplivnutý nesmysl.