Proč mi youtube nanabízí víc než FullHD?

Orlí oko

Proč mi youtube nanabízí víc než FullHD?
« kdy: 17. 11. 2018, 22:52:27 »
Proč ,mi youtube  nenabízí větší rozlišení než "tisíc osmdesátku"? V potplayeru mám až 4K samozřejmě ne výběr. Je něco, co určuje že se mi nenabídne vyšší rozlišení? Monitor mám 5120*3200. OS Win10

Mám chromium 66.,  komorní prohlížeč Google by řekl básník. íéčko také nenabídne vyšší ale tam nic nečekám od potápějící se lodi.

Kit

Re:Proč mi youtube nanabízí víc než FullHD?
« Odpověď #1 kdy: 17. 11. 2018, 23:06:03 »
YouTube ti dává najevo, že jsi moc rozežraný.

Použij svůj potplayer, který ti nabízí lepší.

« Odpověď #2 kdy: 18. 11. 2018, 08:39:17 »
Proč ,mi youtube  nenabízí větší rozlišení než "tisíc osmdesátku"? V potplayeru mám až 4K samozřejmě ne výběr. Je něco, co určuje že se mi nenabídne vyšší rozlišení? Monitor mám 5120*3200. OS Win10

Co to je za zařízení?

damon

Jak povolit akceleraci VP9 v skylake?
« Odpověď #3 kdy: 18. 11. 2018, 11:21:54 »
zařízení je počítač x86 kompatibilní(co jako mám odpovědět, kdyby to byl šmajdped nebo ifón nebo dokonce šmejdroid tak bych věděl), OS Windows 10... CPU Skylake i7

Proč potplayer nepoužívá HW akceleraci když přehrávám VP9? Podle changelogu byla přidána podpora pro DXVA v roce 2015, já mám verzi Jan 2017.

Na příčinu jsem přišel mohlo za to rozšíření h264ify, které to způsobuje. Ono nějak hackuje prototype Media.canplaytype v JS, že na VP9 dává false (laicky řečeno i pro fortranisty,javamany a lopaty). Jelikože >FullHD je jen vp9 only, problém je na světě.

Re:Jak povolit akceleraci VP9 v skylake?
« Odpověď #4 kdy: 18. 11. 2018, 19:51:37 »
Nějaký ten rok zpět už Google nabízí jen VP9 tzn. nelze se k 4K nebo 4K/HDR obsahu jinak dostat.
H264 má drasticky snížený bitrate, takže je to vyjma VP9 skoro nekoukatelné.

h264ify se pokouší blokovat VP9 (pro zařízení bez HW VP9 akcelerace dobrá pomůcka) a pochopitelně zablokuje i 4K.
zařízení je počítač x86 kompatibilní(co jako mám odpovědět, kdyby to byl šmajdped nebo ifón nebo dokonce šmejdroid tak bych věděl), OS Windows 10... CPU Skylake i7

Proč potplayer nepoužívá HW akceleraci když přehrávám VP9? Podle changelogu byla přidána podpora pro DXVA v roce 2015, já mám verzi Jan 2017.

Na příčinu jsem přišel mohlo za to rozšíření h264ify, které to způsobuje. Ono nějak hackuje prototype Media.canplaytype v JS, že na VP9 dává false (laicky řečeno i pro fortranisty,javamany a lopaty). Jelikože >FullHD je jen vp9 only, problém je na světě.
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci

linuxovykral

« Odpověď #5 kdy: 18. 11. 2018, 20:39:11 »
Proč ,mi youtube  nenabízí větší rozlišení než "tisíc osmdesátku"?  ...
Nepřipojuješ se ze Slovenska?

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 19. 11. 2018, 03:38:10 »

Divné, mi nabízí 4K obsah i s rozšířením h264ify...

honzikk

« Odpověď #7 kdy: 19. 11. 2018, 06:22:58 »

Divné, mi nabízí 4K obsah i s rozšířením h264ify...
Povazuji za dulezite a prijosne napsat, ze me to taky funguje.

« Odpověď #8 kdy: 20. 11. 2018, 09:32:27 »

Ja jen ze to rozliseni je ponekud neobvykle...