Téma o generování DVD

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Téma o generování DVD
« kdy: 25. 03. 2011, 17:33:18 »
Nevím, kde to téma je (nejspíš vymazáno a není se ani čemu divit :-) ), jen jsem tam chtěl odepsat, že ten matroš musel bejt opravdu kvalitní... :-D

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
Re: Téma o generování DVD
« Odpověď #1 kdy: 25. 03. 2011, 17:38:10 »
kvalitní je velice slabé slovo :)

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
vznik zivota
« Odpověď #2 kdy: 25. 03. 2011, 18:16:50 »
Ja jsem mel uplne stejny napad jako michal kdyz jsem byl mlady. Nechtel jsem ale generovat DVD ale bitmapove obrazky.

Motivace byla mit vsechny sproste obrazky ktere jsou v tom danem formatu mozne. Narozdil od michala jsem to i naprogramoval a nekolik hodin ziral na obrazce co to na obrazovce vytvarelo nez mne napadlo si spocitat kolik ze tech kombinaci asi bude.

Taky si pamatuju ze jsem ziral asi pulhodiny na televizni sum /chodil jsem jeste do zakladky/ jestli se tam neobjevi nejaky obrazec. To jsem zkousel protoze mi lidi tvrdili ze zivot vznikl nahodnou kombinaci a ne ze byl stvoren tak jsem si sel vyzkouset jejich hypotezu.

Vsichni tady odmitate michaluv napad na generovani DVD jako naprosto nesmyslny a presto naprosta vetsina z vas veri v to, ze organicky zivot, ktery jsme uz rozpitvaly a je velmi slozity /i jednobunecny/, vznikl nahodou. To ale spis michal vygeneruje nahodou instalacky windows XP nez vygeneruje priroda sama od sebe jednobunecny organismus.

Smokie

Re: vznik zivota
« Odpověď #3 kdy: 25. 03. 2011, 18:25:57 »
Ja jsem mel uplne stejny napad jako michal kdyz jsem byl mlady. Nechtel jsem ale generovat DVD ale bitmapove obrazky.

Motivace byla mit vsechny sproste obrazky ktere jsou v tom danem formatu mozne. Narozdil od michala jsem to i naprogramoval a nekolik hodin ziral na obrazce co to na obrazovce vytvarelo nez mne napadlo si spocitat kolik ze tech kombinaci asi bude.

Taky si pamatuju ze jsem ziral asi pulhodiny na televizni sum /chodil jsem jeste do zakladky/ jestli se tam neobjevi nejaky obrazec. To jsem zkousel protoze mi lidi tvrdili ze zivot vznikl nahodnou kombinaci a ne ze byl stvoren tak jsem si sel vyzkouset jejich hypotezu.

Vsichni tady odmitate michaluv napad na generovani DVD jako naprosto nesmyslny a presto naprosta vetsina z vas veri v to, ze organicky zivot, ktery jsme uz rozpitvaly a je velmi slozity /i jednobunecny/, vznikl nahodou. To ale spis michal vygeneruje nahodou instalacky windows XP nez vygeneruje priroda sama od sebe jednobunecny organismus.
Teoria, ze organizmus vznikol nahodou vobec nie je teoriou tych, ktori neveria v Boha, ale paradoxne tou, ktori v Boha veria. Na to aby sa mohli tym druhym posmievat. Tak ako teraz ty. ;) Pretoze nikto inteligentny neveri, ze vesmir a zivot vznikol nahodou, pretoze vie, ze je dosledkom svojich pricin.

« Odpověď #4 kdy: 25. 03. 2011, 18:53:42 »
Citace
Teoria, ze organizmus vznikol nahodou vobec nie je teoriou tych, ktori neveria v Boha, ale paradoxne tou, ktori v Boha veria. Na to aby sa mohli tym druhym posmievat.

No ty jsi jasnej.
Mně se zdá, že materialistům došel dech a tak přišli s tím, že desetitisícinu sekundy po velkém třesku neplatily fyzikální zákony. A do takový teorie už napasuješ úplně všechno, co potřebuješ, včetně vzniku života. Nebo si snad myslíš, že baráku, ve kterým žiješ, narostou za milion let nožičky, mozek a přirození?

Smokie

« Odpověď #5 kdy: 25. 03. 2011, 19:17:14 »
Citace
Teoria, ze organizmus vznikol nahodou vobec nie je teoriou tych, ktori neveria v Boha, ale paradoxne tou, ktori v Boha veria. Na to aby sa mohli tym druhym posmievat.

No ty jsi jasnej.
Mně se zdá, že materialistům došel dech a tak přišli s tím, že desetitisícinu sekundy po velkém třesku neplatily fyzikální zákony. A do takový teorie už napasuješ úplně všechno, co potřebuješ, včetně vzniku života. Nebo si snad myslíš, že baráku, ve kterým žiješ, narostou za milion let nožičky, mozek a přirození?
Nech ti mojou odpovedou na tvoj prispevok je tvoj vlastny nick. ;)

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #6 kdy: 25. 03. 2011, 20:32:10 »
Nech ti mojou odpovedou na tvoj prispevok je tvoj vlastny nick. ;)
argumentum ad hominem

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 25. 03. 2011, 21:31:44 »
to Lenin:
Ze byste se treba s Michalem chytili za ruku a sli spolu svetem co rikas? Je moc fajn, ze tak presne vis, co si ostatni lide mysli.