Prace v MALL - devops?

Kiko

Prace v MALL - devops?
« kdy: 08. 08. 2018, 11:02:07 »
Zdravicko, nekdo kdo pracuje v MALL na technicke pozici a podelil by se o svoje dojmy?

Ukáčko

Re:Prace v MALL - devops?
« Odpověď #1 kdy: 08. 08. 2018, 13:11:04 »
já tam dělám. V podstatě pohoda. Sice se moc nenadřeš, ale za to pohodový kolektiv. Já bych neměnil. Možná té práce by mohlo být víc. Občas už nevíš na jaké filmy koukat když máš vše hotové.

alza

« Odpověď #2 kdy: 08. 08. 2018, 13:33:50 »
já tam dělám. V podstatě pohoda. Sice se moc nenadřeš, ale za to pohodový kolektiv. Já bych neměnil. Možná té práce by mohlo být víc. Občas už nevíš na jaké filmy koukat když máš vše hotové.

Tak pak je jasné, že jste tolik let ve ztrátě ;D Pohodička, klídek, on to někdo zaplatí...

Úkáčko - Mall

« Odpověď #3 kdy: 08. 08. 2018, 13:37:23 »

Tak pak je jasné, že jste tolik let ve ztrátě ;D Pohodička, klídek, on to někdo zaplatí...

Tak co u vás stejně nenakupují všichni kvůli uřvanému alzákovi. Navíc my na rozdíl od vás máme i potravinovou sekci a mnohem větší záběr. Takže že někdo nakupuje u vás je pro vás vlastně zatím dobře. Za chvilku tomu tak nebude. Chystáme bombu co vás odstaví na druhou kolej a pohřbí do studnice zapomnění.

alza

« Odpověď #4 kdy: 08. 08. 2018, 13:40:04 »
Spíš myslím, že ta bomba bude, že se do toho přestanou sypat peníze a celý Mall se radši pohřbí :D Jako sorry, mít obchod, který nevydělává tolik let?

Úkáčko - Mall

« Odpověď #5 kdy: 08. 08. 2018, 13:50:55 »
Spíš myslím, že ta bomba bude, že se do toho přestanou sypat peníze a celý Mall se radši pohřbí :D Jako sorry, mít obchod, který nevydělává tolik let?
Nechte se překvapit. Myslím, že ještě uvidíme který obchod má jen trapného zeleného panáčka a kdo se místo toho soustředí na business. A ta doba už je za chviličku, už to jen musíme akorát navrhnout, zanalyzovat, naprogramovat, otestovat a pak hned už to bude. Takže vydržte a puknete závistí.

alza

« Odpověď #6 kdy: 08. 08. 2018, 13:57:32 »
 ;D Jestli to budou dělat lidi ze "starého" Mall, tak to bude zase super díra na peníze :D Ale slibem nezarmoutíš, to je jasný! Držim palce k zašívárně, kterou by i Česká pošta mohla závidět.

Úkáčko - Mall

« Odpověď #7 kdy: 08. 08. 2018, 14:01:42 »
;D Jestli to budou dělat lidi ze "starého" Mall, tak to bude zase super díra na peníze :D Ale slibem nezarmoutíš, to je jasný! Držim palce k zašívárně, kterou by i Česká pošta mohla závidět.
Peníze jsou věc druhá no. Je fakt že moc nám neplatí, takže si musíme bokem přivydělávat rozvážením jídla. Nic moc, ale slyšel jsem že u vás taky zrovna zlatem neplatí...

alza

« Odpověď #8 kdy: 08. 08. 2018, 14:58:09 »
U nás se také neplatí, ale právě proto jsme jednička - hodně zbyde. Koupili jsme hotová řešení a na tom se nic moc zkazit nedá. Sice jsme šetřili i tam, tak občas máme výpadek DB, ale zase je umění na levné sračce jet jedničku na trhu 8)

czc

« Odpověď #9 kdy: 08. 08. 2018, 15:09:41 »
tak se uklidníme ne?

grgr

« Odpověď #10 kdy: 08. 08. 2018, 15:21:50 »
U nás se také neplatí, ale právě proto jsme jednička - hodně zbyde. Koupili jsme hotová řešení a na tom se nic moc zkazit nedá. Sice jsme šetřili i tam, tak občas máme výpadek DB, ale zase je umění na levné sračce jet jedničku na trhu 8)
Ale je to tam samá socka ... .

Dopa

« Odpověď #11 kdy: 08. 08. 2018, 15:39:19 »
No je pravda, ze Alza je takova garazovka co se IT tyce. Ty vypadky mluvi za vse...

amazon

« Odpověď #12 kdy: 08. 08. 2018, 17:43:20 »
Mall a Alza? To je kto :-P? Ked chcete Devops, tak jedine u nas v AWS. Vidte nase hájring video: https://www.youtube.com/watch?v=kbQj6BUzp6U