Konec řádku ve schránce Linux to Windows (LF CR)

Konec řádku ve schránce Linux to Windows (LF CR)
« kdy: 31. 01. 2019, 08:23:17 »
Zdravím,
potřeboval bych vyřešit kopírování (Ctrl+C+V) z Linux systému do Windows. Ve Win přes RDP dostanu(Ctrl+C) do schránky konce řádků LF a program ve Windows (Ctrl+V) by chtěl LF CR. Oba programy(linuxový sw a Win sw) nejsem schopen upravit. Napadlo mne řešit to ve schránce Windows. Nějaká win utilita/script? Když se ve schránce objeví text s konci řádku LF, tak to automaticky opraví(v té schránce) na LF CR. Existuje něco takového? Nebo to nějak obejít?
Snad jsem to popsal srozumitelně. Dík za rady.

JaaSt

Re:Konec řádku ve schránce Linux to Windows (LF CR)
« Odpověď #1 kdy: 31. 01. 2019, 09:15:51 »
Myslím že Wordpad, nebo třeba Notepad++ při vložení ze schránky konce řádků převádí automaticky (nemám jak zkusit teď).
Případně jsou pro schránku funkce umožňující udělat převod rovnou při vložení do schránky, takže půl hodiny programování.

« Odpověď #2 kdy: 31. 01. 2019, 10:16:27 »
Ano, ve Windows to umím řešit vložením někam a znovu Ctrl+C a vložení tam kam potřebuji. Ale tento mezikrok jsem chtěl právě nějak obejít. S programováním jsem na tom špatně :) Vzhledem k tomu, že obecně je to letitý problém, tak už to asi někdo naprogramoval, doufám. Jen to najít.

« Odpověď #3 kdy: 31. 01. 2019, 10:39:38 »
kouknete na utilitu arsclip, umi dost veci, ikdyz zrovna tohle sem nikdy resit nepotreboval...

« Odpověď #4 kdy: 31. 01. 2019, 13:18:16 »
Dík, arsclip vypadá dobře, něco takového jsem si představoval. Bohužel funkci kterou potřebuji jsem tam zatím v rychlosti nenašel. Ještě to musím podrobněji prohlédnout, nebo se zkusím zeptat autora.

« Odpověď #5 kdy: 31. 01. 2019, 13:31:49 »
Arsclip umi special paste, melo by jit definovat format