Deutsche Boerse plat Linux admina

síťař

Re:Deutsche Boerse plat Linux admina
« Odpověď #15 kdy: 20. 03. 2018, 17:22:05 »
Je to na HPP. Pokud tam nekdo byl na pohovoru, mate jeste v pameti kladene otazky?
Hlavně je zajímá, jestli sám chodíš na toaletu.

fsgdsfgsdfgsdf

« Odpověď #16 kdy: 20. 03. 2018, 17:24:53 »
Cekam, ze ted prijde nekdo, kdo za 300k neleze z postele...

Ani 300 koní mě z postele nevytáhne :D

300x valeni kona ho k posteli spis pripouta :-)

síťař

« Odpověď #17 kdy: 20. 03. 2018, 18:38:58 »
Hoši, uvědomte si, že každý z těchto tlučhubů bere přes sto tyčí, může si chodit do práce jak chce, nemá žádnou právní odpovědnost, nikdo ho nemůže vyhodit a nepotřebuje mít ani dokončenou základní školu.
Přijde vám v tomto světle 100 kKč pro admina jako mnoho?
Alspoň že tam neni st..k Drahoš.

Petr

« Odpověď #18 kdy: 20. 03. 2018, 20:29:48 »
musíš malovat strom, házet šipky, rozkryptovat Truecrypt disk, vyznat se v sázení na koně (to ted frčí v praheeee)

potom musíš mít správný boty, tašku a telefon co není jabko ale má samolepku jabka :-)

Jester

« Odpověď #19 kdy: 20. 03. 2018, 20:34:48 »
Třeba nemá postel :)

Wealthy_IT_senior_retired

« Odpověď #20 kdy: 20. 03. 2018, 20:45:12 »

Je mi 34, během posledních 15 let jsem vydělal dost na to, abych už nikdy nemusel pracovat (deset let jsem pracoval střídavě v UK a USA). Teď si užívám zaslouženého důchodu v Praze. Kdyby někdo chtěl, abych se vrátil zpátky do práce, musel by nabídnout podstatně víc a především další benefity, nejen vysokou mzdu. Za to 300 tisíc opravdu nevstanu ani z postele.

Mira Tancos

« Odpověď #21 kdy: 20. 03. 2018, 20:53:13 »

Je mi 34, během posledních 15 let jsem vydělal dost na to, abych už nikdy nemusel pracovat (deset let jsem pracoval střídavě v UK a USA). Teď si užívám zaslouženého důchodu v Praze. Kdyby někdo chtěl, abych se vrátil zpátky do práce, musel by nabídnout podstatně víc a především další benefity, nejen vysokou mzdu. Za to 300 tisíc opravdu nevstanu ani z postele.

Za 2 roky retirement zivota nebudes mit ani hodnotu hajzlbaby, tak tu moc nemel ty buziku.

Wealthy_IT_senior_retired

« Odpověď #22 kdy: 20. 03. 2018, 21:17:41 »

Za 2 roky retirement zivota nebudes mit ani hodnotu hajzlbaby, tak tu moc nemel ty buziku.
Tím spíš chci víc peněz, pokud po mně někdo chce, abych se adaptoval na nové technologie. Náklady na mě jako zaměstnance budou asi desetkrát vyšší, než na čerstvého absolventa, ale nejsem lopata, abych leštil někomu ego a při tom dělal za menší peníze než ústavní soudce.

heeeerecka

« Odpověď #23 kdy: 20. 03. 2018, 21:23:43 »
Jako kvalitni spolecnice beru 20 litru za vecer, umim zkompilovat kernel.

síťař

« Odpověď #24 kdy: 20. 03. 2018, 22:16:06 »
... Za to 300 tisíc opravdu nevstanu ani z postele.
Máš pravdu kolego. Lidi si musej uvědomit, že taky z něčeho musíme žít a ne dělat za 150k jak socky.

herr Schaufel

« Odpověď #25 kdy: 20. 03. 2018, 22:55:37 »
Sice pracuju zde jako java developer ale muzu potvrdit ze realne to bude

a kolik je plat java lopaty

abc

« Odpověď #26 kdy: 20. 03. 2018, 22:57:29 »

.....cili neco jako pan Radek Hulan :)

herr Schaufel

« Odpověď #27 kdy: 20. 03. 2018, 22:58:12 »

aby to nevyznelo blbe , jsem java lopata tak se ptam

XXX

« Odpověď #28 kdy: 21. 03. 2018, 07:55:55 »

aby to nevyznelo blbe , jsem java lopata tak se ptam

no nove nastupujici trosku pouzitelna lopata tu kolem tech 80k na HPP dostane verim (ja tu sem externe takze nedokazu presne rici)