Rozumný tablet pro rodinu

Re:Rozumný tablet pro rodinu
« Odpověď #15 kdy: 22. 02. 2018, 17:27:00 »
U telefonu je to jedno, ten ma kazdy svuj, ale u tabletu je to killer featura.
a jaky ze to pouzivas system?
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Jenda

« Odpověď #16 kdy: 22. 02. 2018, 18:08:49 »
Ja mam doma iPady tri. Na dvou hraji deti a casto proti sobe takze jeden by nestacil. No a treti pouzivam s manzelkou. V appstore nakupji pouze ja a detem to pak povolim pres family sharing. Nekupoval jsem je najednou ale postupne na vanoce. Ten nejstarsi ma 5 let a porad staci na nove hry a dostava updaty. Za mne pohodova investice. Deti na pocitac sedaji snad pouze kdyz je treba neco psat na klavesnici, na vse ostatni staci tablet.

« Odpověď #17 kdy: 22. 02. 2018, 18:42:17 »
Mám ho v provedení 4GB RAM 64GB eMMC

Má svoje mouchy, ale nic lepšího jsem nenašel (2560x1440 displej, 4 repro, 14hodin přehrávání videa zvládne H264/HEVC/VP9 ve 4K).

Oficiální ROM je Android 7.1
LineageOS 7.1.2 OK ale jak známo stále oficiálně neuvedli Android 8, to že bude je ale velmi pravděpodobné.

Je fakt, že alternativní ROM se moc pro lowcostáky nedělají - prostě to nemá smysl.
Jinymi slovy ti zas doporucuje Samsung [...] Lineage podporuje pouze bestsellery.
jeste jsou tu neoficialni buildy, neznam sice z praxe/podrobnosti, ale pro zminovanej Lenovo Yoga 3:
https://forum.xda-developers.com/thinkpad-tablet/development/unofficial-lineageos-14-1-lenovo-yoga-t3561457
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci