Displej pro KP3 - co s tím?

trey

Displej pro KP3 - co s tím?
« kdy: 16. 01. 2018, 13:21:46 »
Ahojte. Mám KP3, ale zdá se mi, jako by měla "rozpitý" displej/písmo. Má to někdo také tak? Jak to řešit? Neměl by prosím Vás někdo displej navíc k KP3? Byl bych moc vděčný. Děkuji.

urednikx

Re:Displej pro KP3 - co s tím?
« Odpověď #1 kdy: 16. 01. 2018, 14:20:36 »
co ke kp3?

trey

« Odpověď #2 kdy: 16. 01. 2018, 14:44:45 »
Náhradní displej ke Kindle Paperwhite 3 (KP3).

Honza

« Odpověď #3 kdy: 16. 01. 2018, 15:16:51 »
Známému vyměnili za nový zdarma, doporučuji zkusit, a obrátit se na Amazon.

trey

« Odpověď #4 kdy: 16. 01. 2018, 16:11:01 »
A jaký měl s tím problém? Jak probíhala výměna a kolik to stálo před a po?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 16. 01. 2018, 16:28:25 »
Jinak ja menil display v Kindle 4. Nevim, jak je na tom KP3, ale v K4 je to totalne k posrani a podeziram, ze KP3 bude to same. To je takovy oser, ze je lepsi obejit bazary a ebay atd a koupit libovolny Kindle za rozumnou cenu. A jestli je v zaruce, tak at se s tim serou sami, kdyz to tak pekne vymysleli.

trey

« Odpověď #6 kdy: 16. 01. 2018, 17:09:03 »
Takže oprávněně si myslím, že na těch displejích je něco v nepořádku. Písmo u některých není tak ostré, s porovnáním jiného KP3. Měls stejný problém?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 16. 01. 2018, 18:49:36 »
Takže oprávněně si myslím, že na těch displejích je něco v nepořádku. Písmo u některých není tak ostré, s porovnáním jiného KP3. Měls stejný problém?

Ne, me prasknul. A s odstranenim stareho jsem si hral nekolik hodin. Je skleneny, prilepeny celoplosne k sasi oboustrannou lepici paskou a drzi to ja helvetska vira. Takze clovek nejdrive dlatem seskrabe vrstvu velkych strepu a pak pomoci opalovaciho fenu nahriva a seskrabuje tu pasku pokrytou drobnymi strepy. Pricemz musi dat pozor, aby neprehral plastove dily kolem tlacitek, ktere se jinak zkrouti, coz se mi trochu povedlo a musel jsem ten plast pak krapet pririznout.

Pak je jeste nutno najit neco dostatecne tenkeho, aby to prilepil zpet. Ja nasel v Obi tenkou papirovou oboustrannou pasku asi 5 cm sirokou, dva pruhy pokryji sirku displaye a pak staci prorezat diry tam, kde jsou v sasi.

Nic z toho jsem netusil, kdyz jsem koupil nahradni display. Kdybych tusil, tak jsem se na to vysral.