Musí WPA2 zranitelnost opravit AP i klient?

Milfaus

Re:Musí WPA2 zranitelnost opravit AP i klient?
« Odpověď #15 kdy: 19. 10. 2017, 14:43:59 »
Mimochodem dá se RB133(neC) aktualizovat na vyšší verzi než 6.32.4?

To nevím, ale neslyšel jsem dobré reference k provozu verzí řady 6 na RB133 :-(
Mně osobně to padalo, nechovalo se stabilně a šel jsem dolů na 5 :(
Ale je pravda, že jsem tam měl jeden z prvních "stabilních" firmware 6kové řady.
Kamarád, co mikroKLIKy dělá, si zase stěžoval, že to mrzlo.

Je to prostě starý HW ::)
No, slušelo by se, aby udělali opravu do řady 5.x  >:(
Ne všechny zařízení, na kterých běží firmware páté řady, jsou až tak drasticky staré  :(

bubla

« Odpověď #16 kdy: 20. 10. 2017, 07:15:30 »
nemalo ISP ty klientske stresní jednotky k AP spojuje pres VPN/IPsec/etc

tomu prece sam neveris... to pouziva mozna 1 z tisice... dost ISP zadne sifrovani ani nepouziva, klientska jednotka fixnuta na MAC je castym jevem.  Tendle bubak s prolomenim WPA2 je zas jen takove nynejsi hudry hudry, prejde podzim a nikdo o tom nebude vubec mluvit.

Milfaus

« Odpověď #17 kdy: 20. 10. 2017, 10:47:30 »
Dost časté je použití PPPoE, ale museli by zapnout šifrování, což se jim z různých důvodů nejspíš moc nechce.

ZAJDAN

• 2 092
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 20. 10. 2017, 11:08:54 »
nemalo ISP ty klientske stresní jednotky k AP spojuje pres VPN/IPsec/etc
tomu prece sam neveris... to pouziva mozna 1 z tisice... dost ISP zadne sifrovani ani nepouziva, klientska jednotka fixnuta na MAC je castym jevem.  Tendle bubak s prolomenim WPA2 je zas jen takove nynejsi hudry hudry, prejde podzim a nikdo o tom nebude vubec mluvit.
mel jsem pred lety sit v nekolika dedinach a kliose jsem spojovan na AP tunelem, vim ze v Brne a ve Znojme se to taky objevovalo..paradoxne mensi operatori....tusim ze to takto pouzival i Skynet, ktery uz dnes jako ISP neexistuje pac ho sezrala PODA a to jsou docela diletanti
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.