Prosím o výsledek z PHP

Jann

Prosím o výsledek z PHP
« kdy: 07. 04. 2017, 23:13:32 »
Ahoj, chlapy můžete mi dát prosím výsledek?

Obsah souboru index.php
Kód: [Vybrat]
<?php
var_dump
($_POST)

Děkuji

Ravise

Re:Prosím o výsledek z PHP
« Odpověď #1 kdy: 08. 04. 2017, 00:09:07 »
PHP Parse error:  syntax error, unexpected end of file in (path)/index.php on line 3

Za málo

Jann

« Odpověď #2 kdy: 08. 04. 2017, 00:12:15 »
Omluva, ten středník co tam chybí tak tam má být..

Kit

« Odpověď #3 kdy: 08. 04. 2017, 00:16:56 »
array(0) {
}

« Odpověď #4 kdy: 08. 04. 2017, 02:56:44 »

tony

« Odpověď #5 kdy: 08. 04. 2017, 09:07:23 »
1. Instaluj si otravo
2. Nauč se gramatiku

McFly

• 629
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 08. 04. 2017, 09:17:27 »

« Odpověď #7 kdy: 08. 04. 2017, 11:34:51 »
Učíš se základy php skrze fórum? Zajímavé.
$_POST je pole argumentů, které pošleš na server s požadavkem metodou POST. Výsledek tvého skriptu tedy záleží na tom, jaká data mu pošleš. Pokud mu žádná nepošleš, bude pole prázdné. Jestli začínáš s php, pravděpodobně chceš odeslat html formulář a ten si na serveru nějak zpracovat. Tvůj skript ti vrací prázdné pole a ty nevíš proč? Přidej sem kód tvého formuláře a možná ti někdo poradí kde máš chybu.

Jann

« Odpověď #8 kdy: 08. 04. 2017, 12:42:20 »
Učíš se základy php skrze fórum? Zajímavé.
$_POST je pole argumentů, které pošleš na server s požadavkem metodou POST. Výsledek tvého skriptu tedy záleží na tom, jaká data mu pošleš. Pokud mu žádná nepošleš, bude pole prázdné. Jestli začínáš s php, pravděpodobně chceš odeslat html formulář a ten si na serveru nějak zpracovat. Tvůj skript ti vrací prázdné pole a ty nevíš proč? Přidej sem kód tvého formuláře a možná ti někdo poradí kde máš chybu.
Ale neučím se základy přes fórum ;) jen jsem se chtěl ujistit, že mám na serveru něco hodně špatně. Já dostanu výsledek pouze
null.

Lol Phirae

« Odpověď #9 kdy: 08. 04. 2017, 12:57:58 »
Ale neučím se základy přes fórum ;) jen jsem se chtěl ujistit, že mám na serveru něco hodně špatně. Já dostanu výsledek pouze
null.

Kristova noho... vypněte ten server.

3ugeene

« Odpověď #10 kdy: 08. 04. 2017, 13:59:16 »
udělejte mi, prosím, radost a neučte se/nepracujte nikdy s PHP.

Lol Phirae

« Odpověď #11 kdy: 08. 04. 2017, 14:38:29 »
udělejte mi, prosím, radost a neučte se/nepracujte nikdy s PHP.

... a pokud možno neprogramujte vůbec  ;D

« Odpověď #12 kdy: 09. 04. 2017, 22:28:32 »
null.

Jo tak to pak dává trochu smysl, zkus příště lépe formulovat problém, třeba tě tu hned neukamenují.
NULL by ti to mohlo vrátit, když by $_POST nebylo vůbec definované, to by ale mělo napsat i něco do logu. Čert ví jak se ti to stalo, asi máš něco špatně na serveru ;). Zkus co ti vrátí get_defined_vars(), jestli je tam jako NULL, nebo tam není vůbec, a co _REQUEST, _GET, _COOKIE, _FILES... tam je? To je tvůj server, nebo hostuješ někde? Jakou to má konfiguraci? Verze php a webserver... co tam to je zač?