Placená videa

Lída

Placená videa
« kdy: 07. 02. 2017, 20:26:31 »
Lidi.. nejsem moc PC mág.. potřebuju nějak zařídit, aby ti, co se koukají na moje videa, za obsah nejprve zaplatili..což jim třeba vygeneruje kód po platbě na účet, nebo po platbě sms.. Jak to mám udělat? Našla jsem na netu pěknej návod..ale vůbec ho nechápu. Neexistuje nějaký instantní řešení?

javaman ()

Re:Placená videa
« Odpověď #1 kdy: 07. 02. 2017, 20:41:47 »
Kde budeš mít servery?

Lída

« Odpověď #2 kdy: 07. 02. 2017, 20:51:56 »
Doufala jsem, že by pro začátek stačil ten domácí.. je to blbost?

javaman ()

« Odpověď #3 kdy: 07. 02. 2017, 21:05:10 »
Není, je to dobrý nápad, pokud jsi dobrý admin a máš profi připojení. Kolik lidí zároveň to bude sledovat?

Lída

« Odpověď #4 kdy: 07. 02. 2017, 21:24:14 »
Ze začátku max. 30..ale myslím, že až to začnu propagovat, dvojnásobek. Hádám z čísel, co zatím z webu mám. Jestli se to chytne, zaplatím za hosting.

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 07. 02. 2017, 21:39:17 »
A na čem máš ten domácí server připojenej?

Jfjfjfj

« Odpověď #6 kdy: 08. 02. 2017, 00:30:13 »
Myslis neco jako por.oserver ???

Palo M.

« Odpověď #7 kdy: 08. 02. 2017, 08:15:06 »
Podla zenskeho mena a frazy "moje videa" sa snad da trocha tipnut, ake platene videa to asi budu...

Tak uz jej chlapi niekto poradte a nevypytujte sa tolko ;D
(Ja by som si rad precital tu technicku stranku veci, tak dufam ze ju len nenatahujete a nieco sa tu objavi.)

Yeti

« Odpověď #8 kdy: 08. 02. 2017, 08:57:58 »
...a link? ;)

Jenda

« Odpověď #9 kdy: 08. 02. 2017, 09:08:29 »
A na čem máš ten domácí server připojenej?
Když se ptá takhle, možná by bylo lepší hostovat to někde kde to umí (youtube) jako neveřejné video a po zaplacení posílat link…

…a pokud budeš přijímat platby (nejspíš jakoukoli jinou formou než přímým převodem na účet), nezapomeň na EET ;)

honzik

« Odpověď #10 kdy: 08. 02. 2017, 17:08:20 »
Podla zenskeho mena a frazy "moje videa" sa snad da trocha tipnut, ake platene videa to asi budu...

Tak uz jej chlapi niekto poradte a nevypytujte sa tolko ;D
(Ja by som si rad precital tu technicku stranku veci, tak dufam ze ju len nenatahujete a nieco sa tu objavi.)
Pokud to je opravdu po.no jako že asi ano tak by bylo lepší pro někoho dělat. Sama, jako člověk neznalý pc to nzvládne. Jedna věc je stránka, ale druhá věc je zvládnout platební bránu, mít na to firmu a lidi donutit platit. To je utopie. Nikdo nezaplatí za jednu prostit.tku když je jich plný internet zdarma. ... případně nějaký privátek kde těch 100k za měsíc taky vydělá.

A jestli to neni to po.no tak na youtube udělá na reklamách dobrý prachy.

fanda

« Odpověď #11 kdy: 08. 02. 2017, 20:56:42 »
asi takovy normalni livechat, ne ? Google napovi :
https://www.google.cz/search?q=live+chat+girls+cam+czech

Jak uz tady psali, nejlepe se s nekym domluvit.

Ale pokud to chcete nejak odladit sama, rad s Vam s tim pomohu, zcela zdarma samozrejme ;)

Franta <xkucf03/>

« Odpověď #12 kdy: 08. 02. 2017, 23:51:20 »
Lidi.. nejsem moc PC mág.. potřebuju nějak zařídit, aby ti, co se koukají na moje videa, za obsah nejprve zaplatili..což jim třeba vygeneruje kód po platbě na účet, nebo po platbě sms.. Jak to mám udělat? Našla jsem na netu pěknej návod..ale vůbec ho nechápu. Neexistuje nějaký instantní řešení?

Vydej ta videa pod svobodnou licencí (GNU FDL nebo Creative Commons BY-SA) a vlož do nich svoji bitcoinovou adresu. Nainstalovat BTC peněženku snad zvládneš (z F-Droidu). A pak to hoď na torrenty a už se to bude šířit samo.

Jestli je to kvalitní obsah a je globálně použitelný (ne jen pro ČR), tak to bude mít úspěch.

lort

« Odpověď #13 kdy: 09. 02. 2017, 10:30:13 »
Ze začátku max. 30..ale myslím, že až to začnu propagovat, dvojnásobek. Hádám z čísel, co zatím z webu mám. Jestli se to chytne, zaplatím za hosting.

Uz si tam zapocitala rapidni ubytek sledovanosti v pripade, ze to zpoplatnis? :)

lort

« Odpověď #14 kdy: 09. 02. 2017, 10:31:55 »
Jo AHA! Ony sou to "moje videa". Tak to potom ano.
Krasne remeslo.

Kazdopadne se nabizi otazka ... dou sem to fora vkladat videa? :D