Serverhousing v CZ

Homeatcloud

Re:Serverhousing v CZ
« Odpověď #30 kdy: 30. 09. 2016, 11:07:16 »
Dobrý den,
ani bych se nedivil, kdyby i ostatní poskytovatelé nebyli příliš nadšeni, až na virtuálu, co u nich budete mít za velmi levné peníze, najdou TOR exit. Nejlépe ve chvíli, kdy se jim přijde zabavovat servery policie. Mám za to, že i naši poskytovatelé konektivity mají ve svých podmínkách TOR výslovně zmíněn.

Část obchodních podmínek, kterou citujete, slouží právě k tomu, abychom mohli přenést odpovědnost za porušení zákona zákazníkem právě na něho. Primárním cílem bylo vyloučení odpovědnosti za využívání nelicencovaného software v rámci naší služby. K tomu nás zase nutí SPLA licenční smlouva s Microsoftem, která umísťuje odpovědnost na nás.

Pokud chcete hostovat bohulibou službu jako fórum, tak s těmito odstavci nebudete mít žádný problém. A pokud přece, můžete do podmínek použití Vašeho fóra dát podobnou větu.

Jenda

« Odpověď #31 kdy: 30. 09. 2016, 11:40:41 »
Část obchodních podmínek, kterou citujete, slouží právě k tomu, abychom mohli přenést odpovědnost za porušení zákona zákazníkem právě na něho. [...] Pokud chcete hostovat bohulibou službu jako fórum, tak s těmito odstavci nebudete mít žádný problém.

Budu je formálně porušovat, i když to poskytovatel asi nebude řešit. Dokud se nenaštve z nějakého jiného důvodu a pak to nepoužije jako záminku.

A pokud přece, můžete do podmínek použití Vašeho fóra dát podobnou větu.

Jo, jasně. Takže vy půjdete za mnou a já to můžu přenést na uživatele pepa123 registrovaného z freemailu. Určitě nebude problém jeho identitu zjistit.

J

« Odpověď #32 kdy: 30. 09. 2016, 17:33:17 »
Jen reference na coolhousing (aniz bych chtel srovnavat s jinejma):
Mel jsem tam prubezne az 6 serveru. Maturita je na muj vkus trochu nizsi, nez bych chtel, ale cena mi vyborne sedla a prusvih, ktery by ovlivnil produkci jsem za 3 roky nezaznamenal. A pristup vstricny.

Jo, a Tor exit jsem tam taky jel, dlouho, a bez pripominek. Samozrejme rozumne omezenej na par portu, ktery maj smysl.