Soubor con.dat nelze smazat z SD karty

Soubor con.dat nelze smazat z SD karty
« kdy: 14. 05. 2016, 08:54:20 »
Dobrý den, dnes jsem vyměnil SDHC kartu v telefonu Huawei P7 za větší a tu původně používanou jsem chtěl přeformátovat a používat na jiné věci.
Na původní kartě SDHC (ADATA) mi však i po pomalém i rychlém formátování trvale zůstává složka "baidu" a jako podsložka"tempdata" a v ní soubor označený " con.dat" .
Položka con.dat nejde nijak z karty smazat a to ani formátováním.
Prosím, poradí mi někdo co s tím ? Nerad bych kvůli tomu kartu vyhodil. Děkuji a přeji vám hezký den.
« Poslední změna: 15. 05. 2016, 20:30:07 od Petr Krčmář »

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Re:karta SDHC ADATA 32 GB
« Odpověď #1 kdy: 14. 05. 2016, 09:34:17 »
V čem tu kartu formátuješ? Jestli v telefonu, dost možná si ty složky na ní vytváří sám a potřebuje je. Zformátuj jí v PC (přes čtečku) a tím se toho zbavíš.

Pomalej formát nedělej, nemá praktickej význam (jen tím zamaskuješ předchozí, i smazané, soubory a opotřebuješ kartu).

« Odpověď #2 kdy: 14. 05. 2016, 10:06:57 »
Kartu jsem zkoušel formátovat v PC i v další samostatné čtečce,ale položku con.dat neodstraním žádným formátem.
Poradíš něco jiného ?  Děkuji !!!!

Lol Phirae

« Odpověď #3 kdy: 14. 05. 2016, 10:10:55 »

« Odpověď #4 kdy: 14. 05. 2016, 14:53:47 »
Vše, co mi kdo poradil jsem vyzkoušel a všechno bylo marné. Kartu jsem nakonec vyhodil.
Všem,kdo jste se zabývali mým problémem chci za jejich ochotu mnobhokráte poděkovat.  DĚKUJI  !!!!!

nobody(ten pravej)

« Odpověď #5 kdy: 14. 05. 2016, 18:31:40 »
Vše, co mi kdo poradil jsem vyzkoušel a všechno bylo marné. Kartu jsem nakonec vyhodil.
Všem,kdo jste se zabývali mým problémem chci za jejich ochotu mnobhokráte poděkovat.  DĚKUJI  !!!!!

OMG, pritom stacilo pouzi normalni opacni system misto tech Windows...
Jednoduse by jsi nastartoval Linux z CD nebo USB, pustil si program na manipulaci s diskama (GParted) a kartu opravdu kompletne a snadno smazal...
Pokud se slova Linux bojis (i kdyz pak nechapu proc se ptas na portalu ktery je o nem primarne), mohl jsi nastrartovat z CD nebo USB primo GPatedLive...
https://www.youtube.com/results?search_query=gparted+live

P_V

• 227
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 14. 05. 2016, 22:02:11 »
Zdena asi trpí schizofrenií, jelikož včera řešil stejný problém na živě.cz a vyřešil to.
http://www.zive.cz/poradna/sd-katra/sc-20-cq-579853/default.aspx?consultanswers=1