IM Pidgin na Debianu 8 vs. ICQ

IM Pidgin na Debianu 8 vs. ICQ
« kdy: 08. 11. 2015, 21:26:52 »
Zdravím všechny diskutující!
M8m takový ne nemoc závažný problém ale je tu.. Jako mesenger  pod Debianem používám Pidgin v podstatě ke vší spokojenosti ale pokud druhá strana má klasické Icq pod Win Vista tak mne vidí stále Off Line i když jsem Online.
V Klasickém Icq se údajně posílá nějaká žádost o autorizace ale mne nedorazilo nic..
Skype se chová také podivně v práci kde se připojuji přes proxy se na Skype přihlásím bez problémů ale pod Debianem vůbec...
Kde může být chyba? Předem díky 

« Poslední změna: 08. 11. 2015, 23:25:29 od Petr Krčmář »

Re:IM Pidgin na Debianu 8 vs. ICQ
« Odpověď #1 kdy: 09. 11. 2015, 08:12:52 »
Zdravím všechny diskutující!
M8m takový ne nemoc závažný problém ale je tu.. Jako mesenger  pod Debianem používám Pidgin v podstatě ke vší spokojenosti ale pokud druhá strana má klasické Icq pod Win Vista tak mne vidí stále Off Line i když jsem Online.
V Klasickém Icq se údajně posílá nějaká žádost o autorizace ale mne nedorazilo nic..
Skype se chová také podivně v práci kde se připojuji přes proxy se na Skype přihlásím bez problémů ale pod Debianem vůbec...
Kde může být chyba? Předem díky

Kdysi dávno jsem něco takového řešil - já mám na linuchu pitkina - a ta "většinová" část populace samozřejmě widle a tomu odpovídající kecátko - icq, (ti rozumnější) třeba mirandu.
Takže když mi od někoho s icq nepřišla ta žádost o autorizaci (přestože ji dotyčný poslal), tak jsem ji poslal já. To pak už většinou zafungovalo.

K tomu skajpu - on ještě funguje skajp pod linuchem?

« Odpověď #2 kdy: 09. 11. 2015, 10:16:27 »
Dobrá tedy zkusím díky za navedení...
Skype pod linuxem funguje tedy zatím :)

kamowski

« Odpověď #3 kdy: 09. 11. 2015, 11:45:06 »

« Odpověď #4 kdy: 09. 11. 2015, 11:55:01 »
Mám verzi 4.3.0.37

« Odpověď #6 kdy: 09. 11. 2015, 13:13:34 »