Nestandardní chování myši

Kyblík

Nestandardní chování myši
« kdy: 23. 08. 2015, 21:16:04 »
Kurzor, jež ve Win7 standardně naráží na okraj obrazovky mě mizí za pravým okrajem, kde narazí na neviditelný okraj cca 3cm za opravdovým. Také nezareaguje na první jednoklik, musím opakovat, to se ale neděje pořád, jenom někdy. Legendární hru BF 1942 mě klik, je jedno jestli levým nebo pravým, přepíná do průzkumníka, kdy je jí libo. Pozoruju to od včerejška. Zkusil jsem jinou myš, s ocasem, délá to samý, zkusil jsem odinstalovat všechny ovladače HID compliant, čili v myši samotné a ovladačích to nebude, bude to ve widlích. Stalo se to někomu někdy, nebo má někdo představu, kde by mohll být problém?

uxes

Re:Nestandardní chování myši
« Odpověď #1 kdy: 23. 08. 2015, 21:32:16 »
Problém bych viděl ve zlém nastavení rozlišení, tedy hledat chybu jinde než v hw:myš

Kyblík

« Odpověď #2 kdy: 23. 08. 2015, 22:30:20 »
Tak problém vyřešen. Měl jsem zapojenej jak VGA, tak HDMI kabel. Odpojit VGA a problém vyřešen. Zřejmě to nějak nezvládl ovladač Intel HD Gr.

« Odpověď #3 kdy: 23. 08. 2015, 23:57:57 »
Rozhodně upgradeovat na windows 10.
2x
Výsledná verze windows 20 už je zcela bez problémů.

Anebo napsat víc detailů ....

k

« Odpověď #4 kdy: 24. 08. 2015, 06:50:31 »
Tak problém vyřešen. Měl jsem zapojenej jak VGA, tak HDMI kabel. Odpojit VGA a problém vyřešen. Zřejmě to nějak nezvládl ovladač Intel HD Gr.

Problém nezvládl element mezi klávesnicí a židlí. Slušný OS po zapojení druhého kabelu automaticky rozšíří plochu.

Bobs

« Odpověď #5 kdy: 24. 08. 2015, 14:52:07 »
To mě připomnělo jednu záhadu. Počítač s Win7 a myší od Gigabyte. Občas, tak jednou, dvakrát denně po sebemenším impulsu myši začal kursor sám pomalu sjíždět do levého dolního rohu aniž by reagoval na jakékoliv další impulsy myši. Následně počítač zcela přestal reagovat na jakékoliv povely, i na ty z klávesnice. Teda, pardon - rozuměl povelu tvrdý reset, ale opravdu pouze tomu. :D
Po výměně myši za jinou (jakousi lacinou od Microsoftu) se dotyčný problém už nikdy víc neobjevil. :p
Dodnes netuším co bylo příčinou tohoto podivného chování.

uxes

« Odpověď #6 kdy: 24. 08. 2015, 16:23:17 »
boobs:
mohlo byto být podkladem který máš pod myšli, pokud má různe pruhy šmouhy, taky se mi občas posouvá kursor sám když položím myš magicky