Mizející hodnocení z Google Play

Mizející hodnocení z Google Play
« kdy: 10. 08. 2015, 10:33:32 »
Nebyl jsem schopen to nikde najít (v tom vedru mi to moc nemyslí), tak se zkusím zeptat tady:

Jednou z fíčur Google Play marketu je to, že pokud si nainstaluju nějakou aplikaci z Google Play, mohu k ní napsat svoje "review" (buď přímo z matlafounu, nebo po přihlášení ke google, přes web).

V poslední době se mi ale děje to, že u některých aplikací moje review zmizí (anebo se ani neuloží?), nebo staré nezměním.

Otázka:
Jak je to s těmi review u aplikací?
Má někdo (autor? google?) možnost mazat "nevhodné" (=nehodící se) review?

PS: na můj (opakovaný) feedback, informující o mém problému, NIKDO z google klasicky NEREAGUJE (což je jedna z mála věcí, co mne na tomhle ekosystému pěkně s..e)
« Poslední změna: 10. 08. 2015, 11:17:27 od Petr Krčmář »

bugaboo

Re:Mizející hodnocení z Google Play
« Odpověď #1 kdy: 10. 08. 2015, 14:13:32 »
Alespoň u mého účtu nelze mazat nevhodné review. Rovněž nelze vyžádat nějaké zdůvodnění toho, proč moje aplikace obdržela jen jednu hvězdičku od nějakého respondenta, aniž by ji zdůvodnil.

« Odpověď #2 kdy: 10. 08. 2015, 19:05:31 »
Alespoň u mého účtu nelze mazat nevhodné review. Rovněž nelze vyžádat nějaké zdůvodnění toho, proč moje aplikace obdržela jen jednu hvězdičku od nějakého respondenta, aniž by ji zdůvodnil.

OK, díky alespoň za tohle info ...

tomasfuk

« Odpověď #3 kdy: 11. 08. 2015, 10:37:34 »
však je to strajdrojd. taky jsem se bohužel chytnul na špek před nějaký rokem a mám ho v kapse. Za tři roky jeden update od výrobce. bezpečnost především. Ekosystém google, podpora a vůbec stojí za prd. Furt vydávaj nový aplikace a funkce, starý omezujou nebo alespon přejmenovávaj či slučujou a ty pak zase za rok rušej. Pořád nevím za co to vyměnit. Asi nokia 3310...

Pokud chcete hodnocení pro aplikaci, prostě si ho z indie kupte, indové nebo botnet vám to nakliká.