Dekuju za tip
Tak uz na kazdem hostu konci TTL=1 tak pokud by tam sedel router tak hostu doje TTL=expired
Podle MAC adres co sem nasel jde o TP-linky a ty snad nemaji moznost zmeny TTL
Dalsi naivista ... tvle bud neco provozuju proto, ze chci aby se moj pripojit kdokoli, a pak je mi jedno kdo se k tomu pripojuje a co tam dela, nebo provozuju sit, kterou potrebuju zabezpecit, a pak na to vyuziju nalezity nastroje (radius a spol). Coz ovsem zaroven prepoklada, ze mam kontrolu nad tim HW.
Ze si z toho nekdo udela fulltime konektivitu? No a ? Pokud si umi naklonovat MAC, obejde ti i TTL. trivka.
Nehlede na to, ze jak bylo receno, pokud si koupim konektivitu, je ISP howno do toho, co si s tou svoji konektivitou udelam. Jesli mi proda 100Mbit, muze mu byt uzadeke, jestli mu tech 100Mbit budu 24/7 vysavat sam, nebo jestli nas bude 100.
Proste mam nejakej acc, user za to plati, tak je mi jedno jestli se za tim acc schovava dalsich 40 nebo 4000. A je mi dokonce uplne urite, jestli si na tom cte maily nebo nechava bezet seedbox. Protoze v kazdym pripade dostane maximalne to, co plati/co mu gratis sem ochoten dat.