Budoucnost poruchy osobnosti za 5-10 let

BLEK.

Budoucnost poruchy osobnosti za 5-10 let
« kdy: 18. 01. 2015, 14:04:46 »
Zdravím Vás

otevírám tuto diskusi, protože si Vašich názorů vážím a zároveň jsem na ně zvědavý.

Prvni!

Re: Budoucnost poruchy osobnosti za 5-10 let
« Odpověď #1 kdy: 18. 01. 2015, 14:07:37 »
Poruchu osobnosti mám schizoidní.
Diagnostikovala mně ji psycholožka.
Nejsem schopen styku se ženou.

metod

« Odpověď #2 kdy: 18. 01. 2015, 14:18:51 »
Bleku, žádnou poruchu nemáš. Jen se bojíš začít žít, ale jinak jsi v pohodě. Ale tak klidně se v tom utápěj, no. Budoucnost to má takovou, že každému se něco diagnostikuje, protože čím více poruch, tím víc adidas. Každý bude mít svoji poruchu jako svoji novou TV a všichni budou v pohodě.

McFly

• 629
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 18. 01. 2015, 14:21:47 »
Myslím, že za takových 5 až 10 let BLEK pomalu zjistí, že jej vlastně styk se ženou ani neláká, že by raději zkusil pohlavní styk se svým učitelem tělocviku nebo se psem jménem Puňťa.

Lol Phirae

« Odpověď #4 kdy: 18. 01. 2015, 14:38:20 »
Za 10 let bude porucha osobnosti úplně normální, takže bys s tím měl rychle něco dělat, nebo budeš vyřazen z řad magorů!  :o :o :o

Sten

« Odpověď #5 kdy: 18. 01. 2015, 14:44:05 »
Bleku, žádnou poruchu nemáš. Jen se bojíš začít žít, ale jinak jsi v pohodě. Ale tak klidně se v tom utápěj, no. Budoucnost to má takovou, že každému se něco diagnostikuje, protože čím více poruch, tím víc adidas. Každý bude mít svoji poruchu jako svoji novou TV a všichni budou v pohodě.

Má schizoidní poruchu: bojí se začít žít

metod

« Odpověď #6 kdy: 18. 01. 2015, 14:56:48 »

Má schizoidní poruchu: bojí se začít žít

Ne. Má asi jinou poruchu, ale rozhodně ne schizoidní. Čekáním to ale moc nevylepší.