lxlx: tak je to ale bohuzial vo vsetkom. poslednych par rokov robim v C#, inak som uz vyskusal asi vsetko, a kedze ma bavi elektro, tak aj C a asm pre 8bity.
A vidim ten priepastny rozdiel v mysleni mna, ktory zacal s pocitacmi koncom 90tych rokov a teda viem, ako to funguje "tam dole" a tymi, ktori skoncili prave VS.
Nastastie u nas funguje take vzajomne doplnanie, oni vedia, ako to urobit modernymi nastrojmi, a tak, aby ten kod splnal nejake kriteria, a bol dobre citatelny, a ja zase rokmi praxe viem, ako to ma fungovat a na co si davat pozor. Cize vo vysledku, ja "ohundrem" ich prvotny navrh lebo mam kopec otazok typu: co ak... a pozor na..., potom dospejeme k nejakemu vyvojovemu diagramu, kde uz su vychytane zakladne problemy a aj take tie predpripravy co ak budu chciet pridat do toho systemu to a to (rokmi praxe uz viem odhadnut co tam casom budu chciet pridat), a oni nabuchani teoriou a najnovsimi znalostami to zbuchaju.
A tu prichadza ten rozdiel. Napr. websocket - ja si to riesim pekne manualne, cez socket - http hlavicky atd. Oni si stiahnu hotovy balik, o ktorom ani netusia co robi a vybavene.
Sice je to pomalsie, a chce to viac pamate a v pripade problemov to nemas ako debugovat, ale je to naprogramovane rychlo.