Kde koupit insatntně Litecoin přes debetní kartu?

nekdo

Re:Kde koupit insatntně Litecoin přes debetní kartu?
« Odpověď #30 kdy: 13. 12. 2017, 13:30:22 »
Prej ccshop.cz (bez zaruky)

XXX

« Odpověď #31 kdy: 13. 12. 2017, 13:57:20 »
Pokud pravidelne nakupujete/obchodujete na coinbase je vyhodnejsi nakupovat/prodavat na gdax.com coz spada take pod coinbase (sdileji stejny backend) jelikoz poplatky tam jsou 6x mensi nebo dokonce nulove

Prevod prostredku mezi coinbase gdax by mel byt okamzity

kuba77

« Odpověď #32 kdy: 13. 12. 2017, 15:25:45 »
no gdax chce zrovna kromě občanky ještě selfie >:(

unicode

« Odpověď #33 kdy: 13. 12. 2017, 16:52:25 »
Stejne vetsinou musis jit pres BTC. Nevidim v tom problem, poplatky na burze jsou vetsinou minimalni, takze CZK|USD -> BTC, BTC -> LTC. Problem bych videl jen v tom nacasovani, kupovat az po tom co to nekdo napumpoval? Nevim no.

anonym

« Odpověď #34 kdy: 13. 12. 2017, 17:14:00 »
Myslel jsem, že je přece bitcoin anonymní a naprosto nezávislý na vůli vlád, že to je jeho hlavní výhoda.

Bitcoin ako taky anonymny je (a myslim ze aj vacsina kryptomien) - problem ale je, ako sa k nemu anonymne dostat? Asi tazko oslovis niekoho anonymne na ulici s tym, ci by Ti neposlal nejaky ten *coin s tym, ze mu za to das hotovost v eurach (alebo poskytnes nejake sluzby trebars).

Ked si chces obstarat nejaku kryptomenu, potrebujes ju najprv za nieco vymenit - najbeznejsie asi za nejaku fiat menu. O kamennej (anonymnej) zmenarni som este nepocul, ale sem-tam sa da najst automat na zmenu, co je celkom anonymny sposob. Ak vsak vyuzijes sluzieb nejakej on-line zmenarne, musis im nejako zaplatit (trebars prevodom, kartou), co narusa anonymitu, samozrejme.

Dalsim problemom su burzy, ktore (ako inak) maju svoje pravidla, ktore tiez istym sposobom narusuju anonymitu. Vyzaduju napriklad zadat meno, telefonne cislo, email, adresu, pripadne nejaku dalsiu formu overenia (poslat sken obcanky napriklad). Tieto burzy casto funguju v dvoch rezimoch - nejaka zakladna forma overenia (kde sa daju zadat viac-menej falosne udaje) a pri ktorej clovek funguje s nejakymi obmedzeniami, a potom pokrocila forma, kde dane obmedzenia neplatia a uz je s falsovanim trocha problem - je potrebny napriklad ten sken obcanky. Tymi obmedzeniami moze byt napriklad to, ze nie je mozne vymenit fiat za kryptomenu a opacne (je mozne obchodovat iba s kryptomenami), nejake limity a podobne.

Cize ked to zhrniem, bitcoin ako taky je anonymny, ale sluzby naviazane nan uz nemusia byt - v zavislosti od vole prevadzkovatela sluzby. Skratka je to o sukromnom biznise prevadzkovatela sluzby - ak sa Ti nepaci, nechaj tak. A toto samozrejme moze/nemusi byt zavisle na vladach.

Thaama

« Odpověď #35 kdy: 08. 01. 2018, 10:29:21 »
Myslel jsem, že je přece bitcoin anonymní a naprosto nezávislý na vůli vlád, že to je jeho hlavní výhoda.

Bitcoin ako taky anonymny je (a myslim ze aj vacsina kryptomien) - problem ale je, ako sa k nemu anonymne dostat? Asi tazko oslovis niekoho anonymne na ulici s tym, ci by Ti neposlal nejaky ten *coin s tym, ze mu za to das hotovost v eurach (alebo poskytnes nejake sluzby trebars).

Ked si chces obstarat nejaku kryptomenu, potrebujes ju najprv za nieco vymenit - najbeznejsie asi za nejaku fiat menu. O kamennej (anonymnej) zmenarni som este nepocul, ale sem-tam sa da najst automat na zmenu, co je celkom anonymny sposob. Ak vsak vyuzijes sluzieb nejakej on-line zmenarne, musis im nejako zaplatit (trebars prevodom, kartou), co narusa anonymitu, samozrejme.

Dalsim problemom su burzy, ktore (ako inak) maju svoje pravidla, ktore tiez istym sposobom narusuju anonymitu. Vyzaduju napriklad zadat meno, telefonne cislo, email, adresu, pripadne nejaku dalsiu formu overenia (poslat sken obcanky napriklad). Tieto burzy casto funguju v dvoch rezimoch - nejaka zakladna forma overenia (kde sa daju zadat viac-menej falosne udaje) a pri ktorej clovek funguje s nejakymi obmedzeniami, a potom pokrocila forma, kde dane obmedzenia neplatia a uz je s falsovanim trocha problem - je potrebny napriklad ten sken obcanky. Tymi obmedzeniami moze byt napriklad to, ze nie je mozne vymenit fiat za kryptomenu a opacne (je mozne obchodovat iba s kryptomenami), nejake limity a podobne.

Cize ked to zhrniem, bitcoin ako taky je anonymny, ale sluzby naviazane nan uz nemusia byt - v zavislosti od vole prevadzkovatela sluzby. Skratka je to o sukromnom biznise prevadzkovatela sluzby - ak sa Ti nepaci, nechaj tak. A toto samozrejme moze/nemusi byt zavisle na vladach.

Hodně se mi líbí, co si napsal. 100% anonymity už snad dnes nejde dosáhnout nikdy. Takže jde spíš o to jak minimalizovat sdílené údaje o sobě na minimum. A to snad tedy případ kryptoměn je...!? Ptám se, protože sám mám chuť ještě zkusit do tohohle vlaku naskočit a taky přemýšlím jak.

Těžit ne, to je blbost. Takže asi zbývá jen možnost s nimi obchodovat. Na trhu teď běhá asi 1000 kryptoměn -tady je "jídelní lístek", kdyby se snad někomu hodil: https://coinmarketcap.com/all/views/all/

A kde je nakoupit? Na mym oblibeny webu doporučujou (i pro litecoiny) směnárnu CoinMate, je tam k tomu celá recenze a další info - https://opcebinarni.com/rubrika/kryptomeny/

Jestli tomu dobře rozumim, tak pro obchodování s LTE stačí na CoinMate anonymní registrace, která umožňuje i měnit kryptouchy s CZK. Ale je teda asi jasný, že musíš mít nějakou tu kryptopeněženku (třeba u Skrillu nebo Mistertango) a tam se jim prostě musíš vyblejsknout.

macík

« Odpověď #36 kdy: 08. 01. 2018, 13:27:09 »
https://opcebinarni.com/vstoupit/?referál=Amway/
[/quoter]
Tenhleten web plný referálů a žvástů si strč do hrnce, ve kterým určitě nosíš kosmetiku Amway, kterou asi podomně prodáváš. Netěží to náhodou kryptoměny (Monero*.js, coincpot...)
Tosou klasický  "kalužoviny", jako před 15 lety, když se ujíždělo na SEO optimalizaci

« Odpověď #37 kdy: 21. 01. 2018, 22:05:42 »
https://opcebinarni.com/vstoupit/?referál=Amway/
[/quoter]
Tenhleten web plný referálů a žvástů si strč do hrnce, ve kterým určitě nosíš kosmetiku Amway, kterou asi podomně prodáváš. Netěží to náhodou kryptoměny (Monero*.js, coincpot...)
Tosou klasický  "kalužoviny", jako před 15 lety, když se ujíždělo na SEO optimalizaci

Hej! Opravdu mě mrzí takové zpoždění v odpovědi. Plnil jsem si ve velkoskladu svou brašnu výrobky Amway :D (fakt dost vtipný, oceňuji). Jinak sorry, pokud Ti vadí můj link. Jsem začátečník a někde se začít musí. Tenhle website mě dost pomáhá, i když si hledám info samozřejmě i jinde.. Tak jsem si řekl, že by to mohlo pomoc i jiným. Nikomu nenutím.

Každopádně se omlouvám, pár věci jsem napsal fakt blbě, což jsem si uvědomil právě dalším studiem na zmíněném webu (ještě jednou pardon macík). Takže oprava: Kryptopeněženka u skrillu neexistuje a měnit kryptoměny a CZK u Monera sice možné je, ale vyžadují registraci. Příště si dám větší bacha, co píšu... šťastnou ruku všem

b0b

« Odpověď #38 kdy: 22. 01. 2018, 20:30:37 »
Koupit BTC relativně anonymně není problém, s prodejem je to horší. Zkuste to, je to lepší než úvahy :)

jz

« Odpověď #39 kdy: 24. 01. 2018, 18:58:21 »
pokud přemýšlíte o nákupu Litecoinu, doporučuji ho koupit na Coinbase. Rychlé ověření účtu a možnost platby přes kartu. Když se zaregistrujete přes odkaz: https://www.coinbase.com/join/5a245779b0a88601f0a6... dostanete vy i já 10 dollarů převedených na bitcoin při vložení minimálně 100 dollarů..