expirace session v diskusi

expirace session v diskusi
« kdy: 01. 01. 2013, 18:31:23 »
Jestli je tady ve fóru jedna věc která mne brutálně točí tak je to krátká doba expirace session a to jak zvráceně je ošetřená situace při odeslání postu po vypršení. Celkem pravidelně se stává že dlouho pečlivě smolím nějaký post a při kliknutí na "odeslat" o něj kompletně přijdu protože holt vyexpirovala session.

Přitom ošetřit to rozumně není snad tak složité - např. AJAXem před odesláním příspěvku ověřit že jsem přihlášený, pokud ne tak nabídnout login přes "pop-up" formulář, a až po přihlášení odeslat formulář s příspěvkem. A nebo to řešit na serveru, tak aby se text příspěvku neztratil po přihlášení nabídnout jeho opakované odeslání.

tadeas

Re:expirace session v diskusi
« Odpověď #1 kdy: 01. 01. 2013, 18:37:22 »
Proto se tu většina lidí nepřihlašuje :)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01. 01. 2013, 21:23:38 »
Ja si vypestoval na Rootu zvyk: Pred odeslanim vetsiho prispevku mackam ctrl-a, ctrl-c. Kolikrat totiz server hodi internal error nebo se neco jineho posere. BTW, ve FF o prispevek clovek nekdy neprijde. Obcas zabere navrat na predchozi stranku.

j

« Odpověď #3 kdy: 26. 02. 2013, 00:40:58 »
To zabere jen v pripade, ze vyvojar webu neni dement, jinak je post v trapu.

« Odpověď #4 kdy: 26. 02. 2013, 01:18:20 »
Nestačí zaškrtnout "přihlásit trvale", nebo jak se to jmenuje?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 26. 02. 2013, 09:17:24 »
Nestačí zaškrtnout "přihlásit trvale", nebo jak se to jmenuje?

Nestaci. Kolikrat se stane, ze vlezu na Root, mam cerny profil a jsem prihlaseny. Rozklikam clanky do tabu a jsou bile, sem neprihlaseny. Nebo treba prvni dva jsou jeste cerne a zbytek bily.