Hloupost, O2 skoro samo nic neresi a posle technika od Cetinu. Je jim celkem jedno jakou ma clovek krabici. Ale jak pises, je fakt ze zdeli, aby si clovek pripojil jejich krabici na test. Mne pujcili ten jejich "smrtbox". Nakonec zjistili, ze jsem moc daleko od DSLANU (240m), ze Vedeni je chabe a ze mi daji na 250Mbit/s "bonding". Trvalo to taky skoro rok, porad vypadky a vypadky. Dali mi k tomu "terminatora-ZYXEL-MG4005-B60A", ten mi lezi ve skrini (zustava totiz Cetinu). Zapojil jsem si Fritzbox 7583 (ktery Cetin vubec nezna), ktery umi vsechny "druhy" VDSL a nemel jsem uz ani jeden vypadek, jedine kdyz byl vypadek proudu. Je zajimave, ze vypadky zacaly az asi po roce a pul. Izolacni stav a utlum zustal podle protokolu stejny. Sami technici to nechapali, prijeli borci az z kraje a merili snad i velikost mych bot. Menili pary, pry jestli tam neni na vedlejsim paru nejaka "divocina", ktera rusi to moje vedeni. Nic nenasli. Jen ta delka vedeni pry prichazela uvahy. Ted uz jsem jsem spokojeny a jen si chrochtam.
Tedy me zkusenosti s O2 a Cetinem.