Že jim nevěříte je subjektivní. A s nějakým zákazem se EU může jít laskavě vycpat. Za chvíli budeme z Číny pašovat i sirky. Fakt spolek, co všemi prostředky zvyšuje kvalitu mého života, opravdu. Co se týká zrovna Deca, právě pokrytí mě oproti všem ostatním SOHO zařízením (snad kromě malého cestovního Cudy) velice překvapilo; přišlo mi tak o třídu lepší než to, co jsem měl do té doby, zvlášť u nás v těch obtížných podmínkách co jsem zmínil. Zrovna toho bych se fakt nebál. Ta zařízení ostatně opravdu nejsou oblíbená jen kvůli ceně.
Jo a mimochodem, to Cudy je velice fajn. Založili ho manažeří odešlí z TP-Linku, je dost open-minded (viz to OpenWrt), funguje a nepotřebuje cloud. Má jak plnohodnotné webové rozhraní tak necloudovou skoro plnohodnotnou aplikaci v telefonu. Cloud je jenom volitelný. Je to takový o dost rozumnější TP-Link za podobnou cenu. Ale jak jim chodí mesh netuším.
Kupil som v poslednej dobe par zariadeni od Cudy na vyskusanie a nieje to ziaden zazrak. Ani to open-minded neplati. V novsich zariadeniach pouzivaju chipsety nepodporovane v OpenWrt.
Fungovat funguju ale napriklad pri AP-ckach donedavna chybala podpora multi SSID. Od decembra tam uz je ale vo web UI to neurobili najstastnejsie. Uplne zakladna vec a oni ju dorobili len teraz.
Osobne mi vadi, ze nastavenie sily signalu pri WIFI sa da nastavit len v troch krokoch low/medium/high
Viacere veci su tam nedotiahnute a dorabaju za pochodu. Preklad do Slovenciny tragicky. Vypytal som si od nich file na preklad a chcem to trochu vylepsit.
WR3600H funguje dobre ma dobre pokrytie wifi.AJ za dobru cenu som vychytal.To by som odporucil. Mam aj AP AP3600 ale je to velke, pokrytie horsie ako som cakal. Trochu bieda aj s nastavenimai, ze to maju ako businnes solution. Mesh som neskusal. Daju sa spojit do meshu rozne zariadenia, routre a aj AP-cka.
Ci je to rozumnejsi TP-Link sa uvidi casom.
Osobne mam dobre skusenosti TP-Linkovymi enteprise AP-ckami EAP. Dobra cena, dlha a pravidelna podpora narozdiel od SOHO modelov. Ma aj standalone/web rozhranie zrozumitlene aj pre BFU. Velmi dobre pokrytie signalom.