Ak by pero dokazalo ultrazvuk na vystupe, bolo by mozne zakodovat do zvukov aj nejake idecka, ktore by mohli prijimat smartphony, tablety, televizie, ci PC. Napady na usecase:
- pipnem perom na tlaceny kalendar, kam som si zapisal ceruzkou pripomienku a na mobile mi vyskoci "add apointment" s nastavenym datumom a vybranou kategoriou "privatny kalendar", alebo "business kalendar", podla toho, na ktorom kalendari som spravil pipnutie (chladnicka verzus pracovny diar)
- Doplnkove informacie ku kniham v aplikacii na tablete; v kucharke rovno otvorenie videoreceptu, ci "errata" receptu, ...
- na papiery vytlacene obaly detskych "pohádek". Po pipnuti sa nasko s televizorom (alebo tabletom) dohodnu a spustia danu rozpravku
- na linearnom kalendari (365 dni vedla seba na cca 3 metre dlhej nalepke na stene) by sa dalo pipnut den (iba cislo 1-31). K tomu by to mohlo nahodne povedat nejake zaujimavosti, pripadne aky je to den v danom roku (pondelo, ureti, ...), aby si dieta prilepilo vhodnu nalepku s dnom a pripadne precita (smartphone) detske pripomienky (zajtra sa budu piect kolaciky na vianoce, pride jezisko ...)
- Mozno by to fungovalo i na komunikaciu so zvieratami (piskaci povel pre domaceho maznacika)
Je sanca, ze taketo UC by implementoval vyrobca (cina) do svojeho SDK, pripadne predajca (Albi) by to skusil? Alebo je vacsia pravdepodobnost, ze by vyrobca kus pomohol after market upravam, ako je to s tym "nemeckym" perom?
PS: Niektore usecasy su skor na "paradu" a pre niektoru cielovu skupinu zakaznikov. Niektore sa mi pacia a rad by som ich mal implementovane (predpoklada nekonecno casu, ktore nie je).
PS2: nemam cas na zverejnenie fotografii vnutornosti pera. Ak by niekoho zaujimali, dajte vediet, hadam sa dokopem s vacsou pravdepodobnostou.