Nebo mi jako chcete říct, že když jezdím po silnici, na kterou jsem ze svého nedal ani korunu, ale z mých daní na ni poeníze šly, tak je to nelegální, je to krádež?
Z daní se platí spousta věcí, které se Vás netýkají a nemusíte s nimi souhlasit. Nedává Vám to ale právo krást, abyste si to vykompenzoval.
Ze zákona musíte platit povinné ručení, i když s autem jezdíte minimálně a bez nehod a máte dost úspor na náhradu škody ze svého.
Ze zákona musíte platit koncesionářské poplatky, i když sledujete nebo posloucháte jen komerční stanice.
Ježišmarja to já vím taky, vy chytrej, já jen říkám, že se nedivim lidem, když maji platit nějaký výppalný nebo rovnou daň, že pak maji pocit, že si to můžou stáhnout, protože to mají předplacené. Já netvrdím, že bych to dělal, já jen říkám, že se tomu nedivim.
Ze zákona musíte platit koncesionářské poplatky, i když sledujete nebo posloucháte jen komerční stanice. - Ano, to máte pravdu a to je přesně to, co lidi sere.
Z daní se platí spousta věcí, které se Vás netýkají a nemusíte s nimi souhlasit. Nedává Vám to ale právo krást, abyste si to vykompenzoval. - Znovu, asi nedává, já jen říkám, že se nedivím lidem, kteří si toto myslí. Zároveń je otázka, jestli maji politici právo schvalovat daně proti vůli většiny lidí kterým vládnou. Ale to už zabíháme moc mimo.