Dobře, když bude 10 kopií, které si budou myslet, že jsem to já, kde budu já? Budu jimi všemi naráz? A kde tedy hledat tu technickou nesmrtelnost a kdo za ni bude ochoten platit, když vlastně zemře, skončí v odloučení od Boha a jeho kopie budou žít věčně.
Jinak u katolíků to s tou spásou není tak jednoduché, nesmíte hřešit, musíte chodit na mše, kupovat odpustky a pak vás ještě čeká Očistec. To ale s křesťanstvím nemá nic společného, tam je spása zdarma.
Čistě technicky si ujasni, čím vnímáš že jsi "já". Posaď se do křesla a zkoumej jak sám sebe vnímáš. Nic si nenalhávej a třeba si to piš. Pravděpodobně si vytvoříš představu (model) sebe sama jak sedíš v křesle, přijímáš podněty značného počtu čidel všech svých smyslů, soustavně porovnáváš jak dýcháš, bušení srdce, tlak křesla, teplo a mraky dalšího.
Tvoje kopie díky neprostupnosti hmoty nemůže být ve stejném čase na stejném místě. Ani synchronizace jí proto není nic platná dosáhnout tvého já a opačně.
Technická nesmrtelnost je ještě v plenkách. China transplantaci hlavy teprve připravuje, ta přípravná proběhla technicky na mrtvolách. (Poznámka pro tebe: 1. let do vesmíru SSSR, 1. transplantace hlavy China, přemýšlej proč 1. nikdy nebudou vyspělé USA).
S věčnou technickou nesmrtelností si nedělej starosti. Jde jen o správnou interpretaci Bible.