Deprese

Zzzz

Re:Deprese
« Odpověď #45 kdy: 08. 07. 2018, 14:51:16 »
Ne, to sis jen doplnil (asi bludy?). Derealizace/depersonalizace nejsou bludy, jen pocity neskutečna. Imho to, že člověk si vše uvědomuje je to nejhorší.ps: nejsi náhodou jarda šrámek? Taková ta figurka z LF? Projev i úroveň odpovídá.
Tak pokračuj v “dobré práci”, zdar!

CoffeeMan

« Odpověď #46 kdy: 08. 07. 2018, 14:56:14 »
Máme jednoho takového jednoho mača v bytovce. 3 děti, manželka, dělal někde řidiče či co. Šlo to s ním od desíti k pěti. Manželka se odstěhovala, přestal vycházet z bytu, neplatil... no bylo to peklíčko. Napadal sousedy. Teď už je celkem v klidu. Bere léky a našel si práci. A snad už ani tolik nechlastá.

CoffeeMan

« Odpověď #47 kdy: 08. 07. 2018, 15:02:08 »
Hlavně tyhle psychotické stavy po třicítce jsou vesměs vypálené. Jsou toho plné léčebny. Koks, chlast, tráva,...

CoffeeMan

« Odpověď #48 kdy: 08. 07. 2018, 15:04:17 »
Ne, to sis jen doplnil (asi bludy?). Derealizace/depersonalizace nejsou bludy, jen pocity neskutečna. Imho to, že člověk si vše uvědomuje je to nejhorší.ps: nejsi náhodou jarda šrámek? Taková ta figurka z LF? Projev i úroveň odpovídá.
Tak pokračuj v “dobré práci”, zdar!

To je samozřejmě legitimní psychóza. Jestli vám řekl někdo něco jiného... ono taky pacochům říkat vše, není dobrý nápad. Zdraví Dr. House.

Lama

« Odpověď #49 kdy: 08. 07. 2018, 16:54:15 »
deprese je vazna nemoc, koupil bych si knihu Dr. Praško - Deprese a jak ji zvladat (nebo tak nejak se jmenuje)

drtiva vetsina lidi oznacuje za depresi neco co depresi neni, je to naduzivane slovo

deprese se nerovna je/neni, ma vice stupnu intenzit (ta nejtezsi uz jsou lezaci co ani neprijimaj potravu), nekdy se rada vraci, pak ten clovek musi brat antidepresiva cely zivot

jedine clovek co opravdovou depresi prozil pozna o co jde

Taky mám ten pocit, že je to dost nadužívaný, kde kdo řekne "mám depku", přitom je to jen obyčejná "blbá nálada".

CoffeeMan

« Odpověď #50 kdy: 08. 07. 2018, 17:07:37 »
deprese je vazna nemoc, koupil bych si knihu Dr. Praško - Deprese a jak ji zvladat (nebo tak nejak se jmenuje)

drtiva vetsina lidi oznacuje za depresi neco co depresi neni, je to naduzivane slovo

deprese se nerovna je/neni, ma vice stupnu intenzit (ta nejtezsi uz jsou lezaci co ani neprijimaj potravu), nekdy se rada vraci, pak ten clovek musi brat antidepresiva cely zivot

jedine clovek co opravdovou depresi prozil pozna o co jde

Taky mám ten pocit, že je to dost nadužívaný, kde kdo řekne "mám depku", přitom je to jen obyčejná "blbá nálada".

Z lékařského hlediska se označuje jako deprese stav, který trvá nejméně 14 dní a při níž je člověk neadekvátně smutný, podrážděný, neschopen prožívat běžné radosti... To, že si už někdo měsíc nezakopuloval a je z toho smutný, není deprese.

DeSade

« Odpověď #51 kdy: 08. 07. 2018, 17:08:52 »
Většina zdějších IŤáků má deprese ze svého panictví a prosranýho mladí na vejšce, kde měli poslední možnost se ještě vybouřit.

CoffeeMan

« Odpověď #52 kdy: 08. 07. 2018, 17:16:06 »
Pak se nasadí u "obvoďáka" SSRI antidepresiva nebo něco podobnýho a řekne se, ať si koupí medvídka mývala nebo si zašukají.

Pak jsou lidé, u kterých fakt vypukne psychóza, jako třeba u adepta výše, a tam se to řeší trochu "fajnověji" a ti lidé se léčí prakticky do konce života.

CoffeeMan

« Odpověď #53 kdy: 08. 07. 2018, 17:19:36 »
Hlavně si trvám na tom, že deprese na hospitalizaci po třicítce vypuká hlavně kvůli fetu a chlastu. Pak je to takové O. K. a nastupuje to až s demencí ve stáří, jestliže tam není jiný neurologický problém.

Jsem tuhle četl článek s nějakým manažerem, jak už to chudák nezvládal, byl na tom fakt špatně a že si musel jít s depresí lehnout do léčebny. SMAŽKA.

CoffeeMan

« Odpověď #54 kdy: 08. 07. 2018, 17:22:22 »
To byste totiž nevěřili, jak tady lidi smaží a chlastaj. Až do psychóz.