Mne na tom nejvíc překvapuje to, že vám ta nedoručenka vůbec přišla. Kdyby to nebyla zjevně odpověď na váš e-mail, považoval bych to za spam.
..protože jsem ověřoval hypotézu proč se toto děje.
Na celé se musíte dívat očima Běžného Franty Uživatele, který ji obdržel jako odezvu na zprávu zaslanou do podatelny OVS, obsahující podnět na Joudu z Horní Dolní. Takováto systémová odpověď v něm zpění krev a on obratem píše další novou zprávu, tentokrát obsahující podnět, že si někdo na OVS dovolil odstranit jeho první zprávu, bez toho aby si ji přečetl. Samozřejmě na tuto další zprávu obdrží stejnou systémovou odpověď, protože i tato zpráva má nastavený příznak požadavku o přečtení zprávy.
Osobně já už nemám sil neustále široké veřejnosti vysvětlovat, že u e-mailů doručení není garantované.
Nehledám řešení, protože řešení je na programátorovi rozhraní přístupu k poštovní schránce, aby zprávu staženou ze schránky před jejím smazáním označil jako přečtenou. Tedy jestli to půjde.
Já se jenom ptám, "Zda se už někdo s takovýmto chováním poštovního serveru setkal", protože tato funkcionalita poštovního serveru se mi zdá již za hranou toho co by měl poštovní server reportovat.
Osobně jsme se s tímto setkal úplně poprvé a to můj první počítač byl klasický gumák ZX Spectrum.