Tlačítko play na YouTube přehraje jen tři snímky

Tlačítko play na YouTube přehraje jen tři snímky
« kdy: 13. 09. 2022, 10:38:28 »
Nevíte, co zase soudruzi vylepšili na webové stránce youtube.com? Otevřu si video, a je pauznuté (někdy až  po první půlsekundě). Tlačítko play přehraje asi 2 až 4 snímky a tak 50ms hudby.
Když držím klávesu"K", tak to stroboskopicky hraje

Při návštěve varianty youtube.com/embed/... nebo m.youtube.com (user agent mobilní) to jde OK.

Nepomůže změna user agent na FF, Chrome ani výběr kvality nebo playback rate, všechny videa to dělaj. Neomůže ani <video>$0.play()
browser Chromium 100

PS: První načtení je světlý okamžik to se přehraje dokonce celá jedna sekunda videa.
« Poslední změna: 13. 09. 2022, 12:10:03 od Petr Krčmář »

Karmelos

• 1 077
    • Zobrazit profil
Re:Youtube.com : tlačítkoPLAY přehraje 3 snímky
« Odpověď #1 kdy: 13. 09. 2022, 11:41:50 »
Napadá mě, youtube chce  pokaždé odklikávat souhlas, tak jestli to nedělá nějaký filtr.
Vymazal bych data z prohlížení a keše. Pak to může dělat ovladač grafické karty, nebo nějaké nastavení, zakázal bych HW akceleraci videa.

Gréta je nejlepší.

Re:Tlačítko play na YouTube přehraje jen tři snímky
« Odpověď #2 kdy: 14. 09. 2022, 13:22:34 »
Hmm, o vyzkouším, jelikož ty dementí souhlasy mám filtrované. Myslel jsem ,že se tohle už neděje, po té, co  ještě dřív do***ili youtube.com a  google. com, že z jiných  user-agentů to dělalo hijack redirect na consent.{y/g}.com a tedy otravné souhlasy byly vyčleněny na tuto otravnou doménu.

Ale jak řikám jde o chromium to přesměrování se mi neděje.

Re:Tlačítko play na YouTube přehraje jen tři snímky :výsledek
« Odpověď #3 kdy: 16. 09. 2022, 20:24:23 »
Vypnutí kosmetických filtrů : žádné dialogy se neukazují.Bylo mi divné,a podíval jsemse na nastavení stránky. Zjistil jsem,že mám blokované cookies(ostatně nevím k čemu by mi na youtube byli). Když jsem cookies povolil, vyjel na mě dialog o souhlasu  . Tomu říkám vrstvení problémů.

Mimochodem v Miniplayeru se toto neděje. (na té samé stránce bez nutnosti reloadu asi 3.tlačítko  v oblasti videa)

« Odpověď #4 kdy: 17. 09. 2022, 08:50:50 »
S něčím takovým jsem se taky setkal, ale nejsem si stoprocentně jistý kde. Mi se všude válí docela dost počítačů. S největší pravděpodobností to byl/je ale Firefox ze snapu v Ubuntu 22.04 při přehrávání videí na iDnes. V podstatě jediná možnost bylo držet space a to pak hrálo stroboskopicky, jak říkáš. Chromium nepoužívám. YouTube byl určitě v pohodě. Platím si YouTube music a tohohle bych si všiml.

k3dAR

• 3 076
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 17. 09. 2022, 22:43:17 »
BTW: mas plne usta toho jak je to hrozne, ale uvedomujes si ze sis to (dle toho co pises) vse zapricinil sam "vrstvenou" blokaci vseho co si nasel k blokovani? ;-) jako take nemam rad reklamy a sledovani pouzivam uBlockOrigin a PrivacyBadger, ale neprehanim to a neblokuju k tomu rucne vsechno, a hlavne logicky chapu ze cim vic toho pres doplnky auto ci rucne zablokuju tim je vetsi sance ze stranka prestane fungovat, takze pokud neco nefunguje prvni co bych zkusil me blokovani odrusit, nez nadavat ve foru jak je nejaka stranka/spolecnost_za_ni_stojici hrozne zla ;-)

« Odpověď #6 kdy: 18. 09. 2022, 05:33:18 »
Mne pomohlo zablokovat http3. Teda povodne to bolo koli rozchadzajucemu sa zvuku a obrazu. Akurat reklamy boli jak lusk. Ale pred par dnami mi to zacalo robit to iste co popisujete, http3 zahadne povolene. Po opatovnom zablokovani to uz ide.

k3dAR

• 3 076
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 18. 09. 2022, 10:55:14 »
pokud jde ciste o YT, tak proc nepouzit FreeTube klienta? viz sklizen... je to samoosobe privatni a bezreklamove...

Re:Tlačítko play na YouTube přehraje jen tři snímky :výsledek
« Odpověď #8 kdy: 05. 10. 2022, 17:48:36 »
Zjistil jsem,že mám blokované cookies(ostatně nevím k čemu by mi na youtube byli). Když jsem cookies povolil, vyjel na mě dialog o souhlasu  .

Teď mi YouTube v aktuálním Firefoxu udělal přesně to co popisuješ. Když jsem vypnul rozšířeni I don't care about cookies a udělil souhlas, tak to začalo fungovat normálně.