Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli nevíte, zda-li je v ČR nějaká dedikovaná opravna pro Amazon Kindle? Jde mi o to, že jsem si z aukra koupil kindle 4 a prodejce měl jasně napsáno, že reklamace neřeší - že se řeší přímo přes amazon. A jak se tak stalo, kindle se mi rozbil a já to řešil s Amazonem, jenže mi nový údajně mohou poslat JEN v okolí US, protože prý mám verzi s reklamami koupenou v US. Jenže já tam reklamy vůbec nemám, nevím a prodejce z aukra prý údajně kupoval international verzi přímo z Amazonu. Takže se chci zeptat, jestli někdo nevíte, jak by šel kindle vyměnit za nový?
Napadla mě ještě jedna věc a myslím si, že se tu na mě bude asi každý zlobit, ale přece se ptám, jestli není taková možnost: sestra si koupila ten samý kindle (ale s reklamami) v eshopu v Česku a mě napadlo tam na reklamaci poslat místo jejího ten můj, vím, že je to prasečina, nechci nic zneužívat, ale rád bych ho nějak nechal opravit. Myslíte, že je toto možné? Vím, že seriové číslo je na krabici, kterou posílat nemusím, je taky přímo v kindlu, ale jelikož mám rozbitý displej, tak nevím, jak moc by to hrotili v tom eshopu - jestli teda takovýhle zařízení vůbec podle SN při reklamacích kontrolují.
Velice děkuji všem, kteří by mi nějak pomohli
e.