Prodám hodinky/SDK kit TI EZ430-Chronos

fanoush

Prodám hodinky/SDK kit TI EZ430-Chronos
« kdy: 28. 01. 2014, 13:47:07 »
Prodam hodinky/SDK kit TI EZ430-Chronos - verze EU - 868 MHz
Vic info tady http://processors.wiki.ti.com/index.php/EZ430-Chronos

Jsou postavene na MSP430 procesoru (napr. jako obdoba arduina - TI MSP Launchpad) a existuji pro ne alternativni firmwary (openchronos, openchronos-ng).

Hodinky jsou nove, nerozbalene. Cena 690Kc.  fanoush seznam cz
« Poslední změna: 28. 01. 2014, 22:07:12 od Petr Krčmář »

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Re:Prodam hodinky/SDK kit TI EZ430-Chronos
« Odpověď #1 kdy: 28. 01. 2014, 15:27:41 »
Nabídku těchhle hodinek (nebo velmi podobných) tu vidím už poněkolikáté. Vždycky na to jen nechápavě čumím. Je tu někdo, kdo by mi mohl (jako pitomci) říct, k čemu jsou dobrý? Ukazujou čas, jasně... Musí se nejspíš nabíjet kadej den, budiž... Nemám k nim žádný krokoměry, senzory tepu a podobný blbůstky, takže - mají (pro mě) nějaký další využití kromě ukázání času?

(Rád si pohraju s Arduinem a podobnýma blbůstkama, ale neočekávám, že ty hodinky samy o sobě něco umí)

Nebudu je kupovat, ale napadlo mě se zeptat... Neptám se prodávajícího (samozřejmě může odpovědět), ale ostatních.

fanoush

Re:Prodam hodinky/SDK kit TI EZ430-Chronos
« Odpověď #2 kdy: 28. 01. 2014, 21:57:06 »
No ten link co jsem uvedl vede na wiki stranku ktera toho popisuje docela dost vcetne ruznych netypickych pouziti. Pokud ti nic z toho nerika tak asi vetsinu vyhod nevyuzijes. Pro pitomce jak rikas jsou to proste obycejne 'sportovni' digitalky s podsvetlenim, budikem, stopkama atd za 7 stovek.

Rikas ale ze si rad pohrajes a Arduinem, tak pak mi neni jasne, co ti na techhle hodinkach neni jasne :-) Nekteri hracickove si proste chteji naprogramovat i firmware ve svych hodinkach :-) Nejzajimavejsi je asi ta bezdratova technologie a prilozeny bezdratovy USB modul se kterym to umi komunikovat.

Jo a baterka neni nabijeci, je tam normalni CR2302.  Jako hodinky na ukazovani casu by mely podle manualu vydrzet vic nez dva roky. V modu "neustaleho mereni" teploty,nadm. vysky nebo zrychleni pisou vydrz 25, 13.8 nebo 1.5 mesice. Takze kazdej den se opravdu nenabiji.

buri

Re:Prodám hodinky/SDK kit TI EZ430-Chronos
« Odpověď #3 kdy: 28. 01. 2014, 22:21:10 »
Dakujem nevezmem ich , ale len lebo nemam cas ani na tie arduina co mam v sufliku, ale raz .... :-)  by som si naprogramoval do tych hodiniek ci mam v ruksaku vsetko co mam mat. pozrelo by to ci mam telefon cez bloototh a bloky co bych vkladal do ruksaku by cez NFC nalepky tiez zosnimal a este by mi piskali ked som blizko klucov , lebo tie furt hladam.

fanoush

« Odpověď #4 kdy: 05. 09. 2014, 10:30:43 »
Ahoj, mel bych zase na prodej tyhle hodinky. Opet nove, nerozbalene. fanoush seznam cz

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #5 kdy: 05. 09. 2014, 10:50:35 »
Ahoj, mel bych zase na prodej tyhle hodinky. Opet nove, nerozbalene. fanoush seznam cz

Ahoj. Věřil bys, že jsem na ně včera zase myslel? :-) Víš o nich sám hodně nebo jen přeprodáváš? Já bych totiž potřeboval hodit řeč s někým, kdo o nich fakt něco ví, abych je pak nepoužíval jen na to ukazování času :-) Pokud s nima máš osobní zkušenost (hrál sis s nima, zkoušel sis na nich něco naprogramovat nebo ji měl nápad na využití a věděl, že jde realizovat), napiš mi na email pavouk106 na gmailu. Pokud bych našel alespoň nějaký praktický uplatnění, nejspíš bych si jedny vzal. Každopádně si zatím nedělej falešný naděje, teď jsem stále v postoji "Nechci".

Pokud je tu někdo vlastní a má zkušenosti, pochlubte se.

kuja

« Odpověď #6 kdy: 30. 09. 2014, 11:48:44 »
Ja je vlastnim cca 3 roky. Pouzivam je primarne teda na cas, ale zkousel jsem prezentacni funkci, nahradu mysi a pak jsem zkousel v jejich pojeti theremin, ktery se nahraval do hodinek. Chtel sem je pouzivat na inteligentni zasuvky, coz neni problem, ale zatim sem se k tomu nedostal :) Nicmene baterka mi v nich vydrzela ty 3 roky, co je vlastnim, takze spokojenost. Negativne zobrazeny LCD je fajn, dobre se nosi a vydrzi celkem dost. Mel sem je v Dolomitech v horach na turach, na lyzich v -20 a nikdy zadnej problem :) Par sramu LCD uz utrzilo, ale slapou porad bezproblemu :) Jo a ja je pred lety objednaval primo od TI z USA :)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #7 kdy: 30. 09. 2014, 12:43:30 »
Já je koupil pár dnů po mym dotazu. Zatím jsou taky jen na čas, taky jsem zkoušel kravinky jako ovládání myši apod. Praktický využití pro mě moc mít nebudou (kromě funkcí hodinek), ale chtěl bych zkusit ovládání věcí (mám 868MHz verzi, což to trochu komplikuje, protože není moc přijímačů), možná nějaký to autíčko nebo loďka.

Není čas, ale až/jestli bude, bude s nima sranda :-)