Hromadné vyměnění obrázků javascriptem

Ondrej

Hromadné vyměnění obrázků javascriptem
« kdy: 28. 09. 2018, 10:10:37 »
Ahoj, řeším teď v user scriptu hromadné vyměnění obrázků za něco jiného, šel jsem na to takto:
Kód: [Vybrat]
$("img").each(function() {
this.src = "https://xxx"
});
kód funguje, jenže je problém v tom, že často problikne původní obrázek a až potom se src vymění, potřeboval bych nějak zajistit aby se ten JS vykonal před načtením obrázků, ale obávám se že to nepůjde zaručit, nebo se pletu?

Děkuji.

Lol Phirae

Re:Hromadné vyměnění obrázků javascriptem
« Odpověď #1 kdy: 28. 09. 2018, 10:25:32 »
To má jako bejt nějaký "ochrana", nebo co?  ::)

kkt1

• 796
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 28. 09. 2018, 10:37:24 »
To bude spise poskytovani ciziho obsahu se svym logem. Nebo v tom horsim pripade stejny obsah na ruznych webech s vymenou loga serveru. At zije lepeni...

Ondrej

« Odpověď #3 kdy: 28. 09. 2018, 10:47:24 »
Ano, trefils  ;) Má to bejt něco jako catblock, kterej mě nefunguje, tak proto mě napadlo greasemonkey...
To bude spise poskytovani ciziho obsahu se svym logem. Nebo v tom horsim pripade stejny obsah na ruznych webech s vymenou loga serveru. At zije lepeni...
Ne to to opravdu nebude, když si ten nelepič, poradíš tedy jak to vyřešit? Podle mě to nejde, tak proto se ptám, jestli mám pravdu.

tuz

« Odpověď #4 kdy: 28. 09. 2018, 11:31:15 »
Jako prvni CSS natahni img {display: none !important;} a pak v tom .each cyklu po nahozeni nove adresy zapni display: block pro dany element.

Ondrej

« Odpověď #5 kdy: 28. 09. 2018, 11:43:36 »
Jako prvni CSS natahni img {display: none !important;} a pak v tom .each cyklu po nahozeni nove adresy zapni display: block pro dany element.
Ha dik moc! To mne nenapadlo ;)