Byli jste někdy na podpoře?

Re:Byli jste někdy na podpoře?
« Odpověď #105 kdy: 04. 11. 2024, 08:02:52 »
Člověk co píše pod svým jménem na Internet, tak nikdy nebude říkat to, co si doopravdy myslí, a místo toho bude žvanit jako Poljak a Jirsák.

To potvrzuji. Napsat, co si o vás doopravdy myslím, právem mě tu zablokují :D
Ale jinak děkujeme za učebnicovou sebeprojekci.
« Poslední změna: 04. 11. 2024, 08:04:58 od Martin Poljak »

« Odpověď #106 kdy: 04. 11. 2024, 09:34:08 »
To potvrzuji. Napsat, co si o vás doopravdy myslím, právem mě tu zablokují :D
Ale jinak děkujeme za učebnicovou sebeprojekci.

Nezablokují, naopak bych na to byl mnohem víc zvědav místo těch tvých stupidních pozérských žvástů, že něco je jen o mindsetu, a dalších, Poljaku.

« Odpověď #107 kdy: 04. 11. 2024, 19:41:16 »
Tak pak by mě ještě zajímalo, kolik jsi v těch firmách měl peněz. Protože naposledy jsem viděl jednoho týpka, co dělal v korporátu 6 let už od dob co byl absolvent, a zatímco si většina na ten korporát stěžovala, co je to za binec, tak ten jeden jediný týpek byl vždycky proti a korporát bránil. Všechno tam podle něj bylo v pohodě a my jsme podle něj byli blbí, a ti co na tu firmu nadávali, což dělal skoro každý kdo odcházel, tak na ty by se křivě podíval. Až na to, že nakolik byl v té firmě tak spokojený a tady by mi určitě oponoval jak neměl problém, tak po těch 6 letech bral v roce 2021/22 ten kokosko nějakých 43000,- Kč hrubého. A nepřišlo mi, že by se narozdíl od nás ostatních předřel. Bbčk jeden.

Každý vývojář, co atakuje alespoň průměrnou mzdu ve svém oboru a chce svoji práci adekvátně zaplatit, tak se setká s adekvátním protitlakem od managementu, který si myslí, že vývojáři jsou nějaký póvl co by měl brát o dost míň než oni. Když ale bereš hodně málo, tak tě nechají napokoji.

Ještě jeden způsob existuje, jak mít finanční zajištění a nemít tolik problémů - že je dotyčná osoba s firmou konformní a jde na ruku managementu na úkor svých kolegů, tzn. nejtypičtější je, že donáší, nebo často k vidění v menší firmě se snaží co nejrychleji prodrat do vedoucích pozic, aby mohl být on ten zmr. To druhé je často k vidění v menších "dravých" firmách, kde si jdou všichni víc po krku.
Díky za smysluplnou reakci bez hysterie.
43 tisíc hrubýho fakt nemám, ani jen dvojnásobek, ale je fakt, že někde jinde bych možná mohl mít ještě o trochu víc než tam, kde jsem teď. Jenže tam už bych možná začal narážet na druh lidí, co popisuješ ty. Já ti rozhodně věřím, že takový firmy, co ličíš, existujou, ale nejsou to rozhodně všechny, jak se snažíš tvrdit. Jsou i normální firmy. Jen je potřeba trochu hledat a asi nejít po nejvyšších penězích.