Nejlepší SW klávesnice pro Android?

Re:Nejlepší SW klávesnice pro Android?
« Odpověď #15 kdy: 29. 01. 2019, 18:48:56 »
Asi rok jsem používal SwiftKey, ale i po povypínání všeho možného volala domů, tak jsem prohledal F-Droid a našel jsem AnySoftKeyboard (https://f-droid.org/en/packages/com.menny.android.anysoftkeyboard/).

Má spoustu možností nastavení: asi pět rozložení pro EN, rozšíření pro češtinu přidá asi tři - plus modifikace spodního i horního řádku (šipky? CTRL+TAB+...? čísla?), možnost vypnutí pedikrice, podpora gest... Takže teď všude doporučuju ji - jak se jednou člověk prokouše tím nastavením, funguje přesně podle přestav.

« Odpověď #16 kdy: 30. 01. 2019, 14:28:40 »
tu jsem myslím taky zkoušel, ale nějak se mi taky nelíbila. už ale nevím proč

« Odpověď #17 kdy: 01. 02. 2019, 14:41:22 »
Vím, psal jste o SW klávesnici - ale proč to omezení? Pokud produkujete větší množství textů, je HW klávesnice super. Pro moje potřeby je BB Priv nepřekonatelný.
Pravda, CTRL, ALT, Fx, ... jsou problém, není to tedy na ovládání Midnight Commandera :-)

k3dAR

• 3 193
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 01. 02. 2019, 16:47:11 »
Vím, psal jste o SW klávesnici - ale proč to omezení? Pokud produkujete větší množství textů, je HW klávesnice super. Pro moje potřeby je BB Priv nepřekonatelný.
Pravda, CTRL, ALT, Fx, ... jsou problém, není to tedy na ovládání Midnight Commandera :-)
tak BB Priv ktere okopcilo nejgenienalnejsi koncept vysouvaci klavesnice na vysku z Palm Pre je asi pohodlnej, i absenci CTRL, ALT bych mu asi odpustil (teda doufam ze to jde domapovat), problem je ze BB Priv se uz neprodava a i kdyby jetej, tak pokud vim posledni verze je na to Android 6 a diky zabezpecenosti BB neni ani sance custom ROM... jinak ten HW Priv by i dnes byl na vsechno (krome asi her ktere nehraju) v pohode...

edit: jinak na Midnight Commander je Hacker's Keyboard sice pouzitelna, ale problem je kdyz MC mam pres SSH a v Byobu ktere mam navic jeden screen rozdelen do sekci, pak nejde prepinat sekce protoze nebere shift+Fx, ale to neni problem Hacker's Keyboard jako takove ale ConnectBoot a/nebo SSH a/nebo nastaveni... protoze kdyz se pripojim pres VNC na stroj kde otevru terminal/ssh/byobu/mc tak shift+Fx z telefonu funguje :-)
« Poslední změna: 01. 02. 2019, 16:49:58 od k3dAR »