KDE widget ovládání hlasitosti

KDE widget ovládání hlasitosti
« kdy: 30. 04. 2025, 14:12:07 »
Dobrý den, konečně se mi podařilo nainstalovat čistý Arch s KDE na druhý ssd disk. Jsem velice spokojený, jenom bych velice rád změnil ovládání hlasitosti v panelu. V EndeavourOs a CachyOS je u ovládání hlasitosti také bargraf úrovně signálu. Využívám ho hlavně u mikrofonu. V Archu se snažím jak můžu, ale bargraf úrovně signálu se nikdy neobjeví. Prosím co ještě doinstalovat, nebo nastavit? Nemůže být problém v motivu Archu které jsem vůbec nekoušel měnit?

Re:KDE widget ovládání hlasitosti
« Odpověď #1 kdy: 01. 05. 2025, 09:27:32 »
Tak zkus nastavit základní theme KDE a uvidíš ne?

« Odpověď #2 kdy: 01. 05. 2025, 14:33:20 »
Neřekl bych, že se jedná o nějaké specifikum EndeavourOs nebo CachyOS, protože mně na Archu s Plasmou 6.3.4 takto funguje a nevybavuji si, že bych něco měnil oproti defaultu.

« Odpověď #3 kdy: 01. 05. 2025, 14:42:50 »
Neřekl bych, že se jedná o nějaké specifikum EndeavourOs nebo CachyOS, protože mně na Archu s Plasmou 6.3.4 takto funguje a nevybavuji si, že bych něco měnil oproti defaultu.

Moc děkuju za odpověď. Udělal jsem tedy nějakou chybu při instalaci Archu. Přitom takovou dobu jsem se snažil :-) I ten vzhled máte trochu jiný. Budu tedy zkoušet znovu podle jiného návodu. Pomohl jste mi tím že v defaultu Archu to je stejné jako v EOS nebo CachyOS

« Odpověď #4 kdy: 01. 05. 2025, 15:06:38 »
Moc děkuju za odpověď. Udělal jsem tedy nějakou chybu při instalaci Archu. Přitom takovou dobu jsem se snažil :-) I ten vzhled máte trochu jiný. Budu tedy zkoušet znovu podle jiného návodu. Pomohl jste mi tím že v defaultu Archu to je stejné jako v EOS nebo CachyOS

Máte pravdu :-), barvičky jsou převzaté z Manjara, ale jinak jsem nic zásadního neměnil. Instalaci jsem si ulehčil scriptem archinstall, kde jsem zvolil prostředí KDE Plasma.