1
Studium a uplatnění / Re:Kde ako ajťák žiť?
« Poslední příspěvek od uwe.filter kdy Dnes v 08:10:44 »Byl by TAK VELKÝ problém vrátit se zpět k tématu?
Ancap je teorie skoro stejně okouzlují jako komunismus.
Jen mají oba ten zásadní problém, že fungují jen pokud všichni lidi v systému jsou morálně dokonalí a za všech okolností dodržující pravidla tak, aby všechno konání bylo ku společnému maximálnímu prospěchu, takže je to asi jako takový to jak matfyzák optimalizoval drůbežárnu, aby se slepice neklovaly, a vyšlo mu že to bude fungovat nádherně... pro dokonale sférické slepice ve vakuu a mikrogravitaci.
Kdyz ti ja seberu na vaclavaku tvuj mobil, vyluxuju ti vsechny ucty co v nem mas. A pak ti s klidem ten mobil strcim zpet do kapsy, takze to zjistis az ti pristi mesic zacnou chodit upominky ze se ti nezaplatil najem.Vyluxuješ jak aniž bys mi taky uříznul palec nebo ze mě vymlátil PIN?
Na jednom zařízení mám LineageOS bez rootu. Play Integrity API check selhává v položce "MEETS_DEVICE_INTEGRITY" a kvůli tomu nejde dát do Google Wallet platební karta pro placení mobilem. Ale AirBank funguje.Abych to ještě upřesnil Lineage OS bez rootu mám na Redmi 7A kde je originál Android 10, chtěl jsem to zkusit a taky získat víc místa ve flash. Telefon, kde mám Lineage OS s Magiskem a uvedenými moduly je Samsung S7 edge je to neoficiální sestavení, přímo na webu Lineage OS Samsung S7 není podporován, tam byl originál Android 8 a chtěl jsem rozchodit placení, které na Androidu 8 přestalo fungovat, proto jsem blbnul s tím Magiskem. V obou případech se jedná o Lineage OS 20 (Android 13)
Pro rozchození Google Wallet jsem paradoxně musel nainstalovat root (Magisk) a modul Play Integrity Fix. A následně aby neprudila Airbank kvůli rootu, tak modul Shamiko pro jeho skrytí před vybranými aplikacemi.
... _DATOVÁ_ SIM jaksi už z principu nemá povoleny hlasové služby...A to vis nebo si to (coz vim ja) jen myslis ....
tohle jsou babske a manazerske pozadavky a manzelka chtela neco pekneho, lehkeho a tak jsme vzali hp.
toxicti chlapi chcou brutus cpu, brutus ram, brutus ssd, brutus gpu a berou i tlustou bertu 😁