1
Hardware / Re:Kde sehnat normalni PC skříň?
« Poslední příspěvek od Michal Šmucr kdy Dnes v 21:54:05 »BTW chápete někdo celkovou "logiku" dnešních skříní?
Nevím, každý může mít jiné požadavky a priority. Já třeba už tak víceméně 15 let nestavěl nic v jiné skříni než Fractal Design. Typicky buď Define, Node nebo Core, když je tlak na cenu.
Krom jednoho případu jsem nikdy neměl požadavky na konkrétní rozměry a nutnost pasovat to do nějaké skříňky, nástavce nebo tak. Bylo to buď na zemi pod stolem, nebo někde vedle.
A zas krom jedné výjimky to byly skříně bez průhledných bočnic, v každé zmíněné řadě je FD má.
Stran těch konektorů navrchu mi to při zmíněném umístění přijde praktičtější, periferie a externí disky s krátkými USB kabely jdou pokládat nahoru na počítač, je tam poměrně malá pravděpodobnost ukopnutí
Daleko častěji jsem řešil to, aby to bylo tiché, nerezonovaly tam žádné plechy, případně tam byl tlumící materiál a šly tam 12 nebo 14 cm větráky atp.
Zdá se, že to i ti uživatelé, pro které jsem to dělal, jsou s tím spokojeni, protože i když třeba upgradují PC, tak jen mění vnitřnosti, ale case zůstává.