HW tokeny připravuje několik bank, ale zatím nevím o tom, že by to nějaká spustila pro FO veřejně. Co jsem zaznamenal, tak nejvíce řeší to, že to nechtějí spouště pro 4 uživatele, ale hledají cestu, která bude dostupná 2/3 uživatelů (technicky).
Daleko více než omezení na mobilní aplikaci pro přihlašování mě trápí omezení na JEDINOU aplikaci pro přihlášení. Ztráta telefonu se rovná kompletní znepřístupnění účtů a pak je docela zábava.
Nedávno jsem dával telefon do servisu, takže záloha, tovární nastavení, obnova. Všechny banky to přežili až na KB+, tam si s tím doteď neporadili ani na pobočce (a už měsíc čekám bez přístupu k účtu) a na Rajfku, tam to muselo jít opět trikem vytvoření nového účtu, nastavení nové aplikace k účtu, připojení předchozího účtu k novému, smazání nového účtu (starý známý trik, který funguje u více bank, ale jsou na to potřeba dva doklady).
Taky mám zkušenosti s KB+ a zlámal bych jim za to nejradši ruce.
Teda ne vyvojářům, tipnu si že to museli nenávidět. Ale tomu kktovi co v KB šéfuje vývoj.
ruce bys musel urážet ještě někomu výš než tomu, kdo má na starosti vývoj. Bohužel se to rozhodlo (vč. termínu) příliš nahoře.