Tazatel chce LTE modem co by operátor identifikoval jako mobilní telefon.
Tazatel nevysvětlil, co tento pojem znamená. Nedokázal to popsat ani na doplňujících otázkách.
Proč to chci není vůbec relevantní - chci to, protože si s tím chci hrát, něco se naučit a pak si to vystavit na skříňku.
Nemá to žádný zásadní význam.
Má to zásadní význam, protože otázka je velmi vágní, netechnicky formulovaná. Pokud přijde netechnik a ptá se laicky, tak technik má vždy potřebu si problém nějak popsat pro sebe srozumitelnými slovy. Navíc takovéto fórum počítá s tím, že se lidé o informace
obohacují navzájem. Tato Vaše poznámka je tedy navíc ještě drzost.
Nic na tom nechci vydělat, nechci páchat žádné zločiny ani porušovat nějaké zákony. Když by se mi to podařilo, tak jsem si myslel, že bych postup zveřejnil jako článek na nějakém blogu, githubu, případně i třeba tady na rootu.
Článek, ve kterém nepopíšete problém a dáváte řešení, které žádný problém neřeší, by byl stejně bezcenný.
A do budoucna by se mi tahle zkušenost hodila, když budu dávat dohromady 4g mobil.
Celý, jenom si chci něco vyzkoušet. Nechci prudit operátora, bonzovat na ČTU ani dumpovat pakety a rozebírat to tady.
Chci si jenom upravit nějaký LTE modem.
Tak to nás těší, že by se Vám hodila tato informace, ale zjevně jsou tu všichni takoví blbci, že stále nepochopili zadání, případně tak pokřivené charaktery, že Vám nechtějí pomoci, když se sám o zkušenost nepodělíte. Vyberte si.
Víte co je smutné? Že na mě působíte tak přesvědčivě, že i věřím, že Vám vůbec nedochází, že Vaše otázka prostě do technického fóra nepatří. Abyste věděl, sem naopak patří dumpovat pakety, rozebírat to, a případně i řešit ČTÚ, pokud nějaký operátor ohýbá provoz (což se velmi pravděpodobně neděje, a Vy jste k tomu nepředložil jediný podpůrný důkaz).
Hezký den, a přeju Vám, abyste pochopil, jak tato fóra fungují, a jak máte hovořit s kolegy pokud jste na podobné nebo vyšší úrovni, anebo jak si chodit pro radu, pokud jste někde na první příčce žebříku poznání.