Nosit zvlášt tlačítkáč na hovory, a zvlášť matlapádlo na těch pár blbostí, kvůli kterým je občas potřeba... to prakticky znamená druhou SIMku.
Já mám telefony dokonce tři . Služební (nějaký Samsung), soukromý na volání (tlačítkovou Nokii C2) a soukromý na internet (BlackBerry, protože chci HW qwerty/z klávesnici.
Já chápu, že jde o princip, ale stejně, stojí vám to za to brblání a nepohodlí, když s tím nic neuděláte? Rozumím, když někdo ten matlafoun vůbec nemá a zvládá fungovat bez něj. Takový životní styl má svá pro a proti a měl by být možný, byť s sebou nese nějaké stání ve frontách a na infolinkách a to něco stojí (ale zas ušetříte na matlafounech a internetu, takže nula od nuly pojde).
Ale pokud už dotykáč stejně máte, občas používáte, nosíte s sebou, a jen si komplikujete život tím, že se to toho ještě míchá tlačítkáč, to mi přijde jako zcela úmyslný masochismus kde máte nevýhody obou zařízení smíchané dohromady.
A to jsou dnešní dotykáče o dost jiné kafe, než ty rezistivní s tužtičkou, na kterých jsem začínal já.
Brzo bude "as a service" i lednička a kuchyňský robot. K otevření ledničky budete potřebovat 2FA = stáhněte si appku na plnohodnotný matlafoun a běda, jak nebude telefon online, když do lednice polezete.
Nesledujete moderní technologie, soudruhu. Ta lednička bude mít kameru a kontrolovat obličej. A prodávat se to bude jako počítání kalorií, automatické objednávání došlého mléka, a možnost nastavit si, že když držíte dietu, nemůžete jít dovnitř, jak vás popadne žravá, ale ostatní členové rodiny se tam vklidu dostanou.