1
Hardware / Re:Rychlonabíječka pro mobil Sony Xperia 10 III
« Poslední příspěvek od Vít Šesták (v6ak) kdy Dnes v 13:28:52 »Ad PPL: Obecně nerad čekám na kurýra, ať už je odkudkoli. Pokud nemám obří zásilku, nechám si ji spíše uložit do ParcelBoxu / ParcelShopu. Pokud to umožňuje odesílatel, je to i levnější. Pokud ne, typicky mi PPL pošle zprávu, kde mám možnost si zásilku do ParcelShopu / ParcelBoxu přesměrovat. (Pokud si nevyberu sám a kurýr mě nezastihne, vybere mi sám nějaký ParcelShop, ale ne vždy ten, který bych si přál…) Podobně funguju s většinou dopravců.
Výrobce FIXED moc neznám. Podle parametrů nabíječky vypadá OK, 30W při 12+V, byť Sjöss vypadá lépe (vyšší výkon při jednom zařízení, USB PPS).
(U Sjöss je akorát potřeba počítat s tím, že při dvou zařízeních dá oběma jen 22W; i pokud do jednoho připojím hodinky, které žerou <1W, dost to omezí I druhé zařízení. Ale do nějaké míry jsou podobná omezení u víceportových nabíječek běžná. A při připojení dalšího zařízení někdy podobné nabíječky dělají restart, zřejmě aby si znovu vyjednaly, které zařízení dostane jaký výkon.)
Výrobce FIXED moc neznám. Podle parametrů nabíječky vypadá OK, 30W při 12+V, byť Sjöss vypadá lépe (vyšší výkon při jednom zařízení, USB PPS).
(U Sjöss je akorát potřeba počítat s tím, že při dvou zařízeních dá oběma jen 22W; i pokud do jednoho připojím hodinky, které žerou <1W, dost to omezí I druhé zařízení. Ale do nějaké míry jsou podobná omezení u víceportových nabíječek běžná. A při připojení dalšího zařízení někdy podobné nabíječky dělají restart, zřejmě aby si znovu vyjednaly, které zařízení dostane jaký výkon.)