Obecně mylná tvrzení:
1. "Je to hlavně věcí mindestu, vašeho" - nejste sám, kdo má mindest, to je váš mindest proti mindestu toho, co z vás chce dostat nejvíc peněz.
Je na vás, co tomu někomu dovolíte. Pokud tomu někomu dovolíte víc, než chcete, pak se nedivte. Holt vám to tedy budu muset napsat polopatě.
2. "A je jenom na vás jak si ty hranice nastavíte, na nikom jiném" - nesmysl, nejste sám, kdo nastavuje hranice, viz. bod 1
Jsem. Jediné, co skutečně musíte je umřít. Můžete si myslet co chcete, to je váš problém, jen si pak nestěžujte. S tímhle přístupem se doopravdy nemůžete divit tomu, že žijete jak žijete. A je to váš problém. A žádný ÚP to nevyřeší. Je to ovšem klasické polodezolární uvažování: já za nic nemohu, za všechno v mém životě mohou všichni ostatní a proto to nemohu nikdy změnit když za to mohou ti ostatní a ne já. Klasika.
Doporučuju příště požádat o pomoc Chat bota, protože i ten chat bot by ti řekl, že to máš blbě. V podstatě v roce 2024 by se o tom dalo prohlásit, že i ten "blbý" chatbot to ví líp, než ty.
Měl bych ctít vaší vlastní zkušenost? Raději ne
Mimochodem kde jsi na takové pitominy přišel? V nějaké New Age knížce alá "The Secret"?
Ne. Za těch pár desítek let vlastního života. Na to fakt nepotřebujete být žádný guru. Jenomže někteří, že, jsou co se těchhle věcí týká prostě poněkud levější. Což bych vám nevyčítal, každý má své dobré i špatné vlastnosti, jen tu svou neschopnost nesvádějte na ostatní a nerozčilujte se, když vám někdo píše opak těch vašich poněkud ovcoidních dojmů.