Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Windows a jiné systémy / Re:jakým kódem odkrýt skryté číslo
« Poslední příspěvek od PCnity kdy Dnes v 20:27:54 »
CLIRove cislo moze byt kludne aj spoofnute, realne odhalenie volajuceho v ramci SS7 je IMO dost komplikovane.
2
Sítě / Re:Neplecha s WireGuardom
« Poslední příspěvek od reddy1975 kdy Dnes v 19:58:44 »
A taky si zkontrolujte, jestli v konfiguracích nemáte třeba mezery nebo jiné netisknutelné znaky za veřejnými a soukromými klíči (za jejich posledním znakem "=").
I toto dělá neplechu.
3
« Poslední příspěvek od reddy1975 kdy Dnes v 19:47:38 »
Ten wireguard nefunguje úplně správně kvůli neúplnému nastavení překladu i lokálních domén, tudíž přidání konfigurace DNS s tím localdomain by toto měl vyřešit.

Řešení toho problému jsem před nedávnem nalezl zde https://askubuntu.com/questions/1132981/how-can-i-fix-resolving-domain-names-with-wireguard.
4
« Poslední příspěvek od darebacik kdy Dnes v 19:40:32 »
Ja prave nechcem smerovat vsetko do wg tunela, ale naopak,  cez tunel potrebuem riesit len siet 192.168.70.0/24

Akonahle spustim wg  tunel
Kód: [Vybrat]
sudo systemctl start wg-quick@wg1.servicetak sa siet prepne na wg1 a vsetko ide cez tunel
ak wg tunel stopnem
Kód: [Vybrat]
sudo systemctl stop wg-quick@wg1.servicesiet sa prepne na klasicku siet
5
« Poslední příspěvek od reddy1975 kdy Dnes v 18:58:35 »
Pokud chcete přesměrovat celý provoz přes wireguard pomocí

AllowedIPs = 0.0.0.0/0

pak si zkuste do DNS přidat ještě localdomain

DNS = 192.168.1.1, 1.1.1.1, localdomain

S tímto problémem jsem se potýkal taky a toto řešení funguje (aspoň v mém případě).
6
Windows a jiné systémy / Re:jakým kódem odkrýt skryté číslo
« Poslední příspěvek od Radek Zajíc kdy Dnes v 18:53:30 »
Identifikaci volajiciho odebere az posledni operatorska ustredna. Operator tedy cislo muze zjistit, pokud to jeho systemy umoznuji. Kdysi existovala sluzba "identifikace zlomyslnych volani", ktera neco podobneho dokazala. Jestli ji vas operator porad nabizi, to se musite zeptat jeho.

Pokud jde o operatorsky portal, neni nic jednodussiho, nez si nechat od kamarada zavolat (kamarad si aktivuje CLIP) a pak se podivat do toho operatorskeho portalu.
7
Sítě / Re:Po připojení do LAN se nastaví brána 0.0.0.0 a nejde změnit
« Poslední příspěvek od LolPhirae kdy Dnes v 18:52:25 »
Díky moc lukovic79 za poutavý a barvitý popis problému a převratné finální řešení.

Ano. Já jsem to celé pozorně vyslechl, a vyvodil jsem z toho ten závěr...  :P
8
Windows a jiné systémy / jakým kódem odkrýt skryté číslo
« Poslední příspěvek od Ħαℓ₸℮ℵ ␏⫢ ⦚ kdy Dnes v 18:22:50 »
Prý když volá skryté čislo jde to odha lit(odkrýt) buď nejakým kodem nebo funkcí jakou svět neviděl "Odhalit skryté číslo"
https://nanosystem.cz/skryte-cislo-jak-funguje-a-proc-ho-nekteri-volajici-pouzivaji/
Je na tom aspoň π%pravdy? A odhalí před přijetím hovoru nrbo při něm ? Platí *51,*57,*67,  , *xy ?

A druhý dotaz:pokud se podivam do administračního dashboardu operátora, uvidím skryté nebo fake nebo obě číslo?  (Až se to tam.objeví což není hned! Ale třeba druhý den, když už je platný jak včerejší noviny)

Řečnická otázka: proč telefony neukážou obě čísla rovnou? Podle mě tu informaci majó a nahrává to akorátšmejdům

Myslim .současné telefony.
9
« Poslední příspěvek od darebacik kdy Dnes v 17:30:48 »
Problem je asi v tom, ze kez zapnem WG, tak vsetko tlaci cez WG a nic nejde cez enp3s0
10
Sítě / Re:Neplecha s wireguardom
« Poslední příspěvek od czechsys kdy Dnes v 16:51:17 »
Nebudu se v tom hrabat, z hlavy si to nevybavim. Ale dotaz je nekonkretni.

Bud nefunguje internet/lokalni site, nebo nefunguje dns, nebo oboji. Takze prvni test by mel zjistit, co nefunguje (ping na ip, dns preklady) a podle toho se da lepe definovat, co vlastne nefunguje.
Stran: [1] 2 3 ... 10